PRINCEZA I BEBA

Kate Middleton želi što prije dobiti dijete

Tijekom kraljevskog posjeta Kanadi dvogodišnja djevojčica Raffaela uručila je buket cvijeća Kate Middleton (29), što je bio povod da novopečena princeza otkrije svoje želje o zasnivanju obitelji. Priznala je to kada joj je otac djevojčice, 28-godišnji vrtlar David Cheater poželio sve najbolje u pokušajima proširenja porodice.

– Da, nadam se da hoćemo. Vi imate prekrasnu kćer – kazala je vojvotkinja Catherine, otkrio je ponosni otac za britanski Telegraph. To je prvi put da je Kate javno progovorila o tome da želi što prije dobiti dijete, potvrdivši riječi svojega supruga, princa Williama (29), koji je već prije izjavio da planiraju obitelj.

– Za mene je velika čast upoznati bilo kojeg člana kraljevske obitelji. Nadao sam se, ali nisam mislio da će se to dogoditi – kazao je David Cheater.

Dakako, britanski su mediji iskoristili njezinu izjavu i računati kada bi Kate mogla roditi, a najčešće su prognoze da će beba doći već prije travnja sljedeće godine. Naime, William je rođen 21. lipnja 1982., oko 11 mjeseci nakon što su se njegovi roditelji, princ Charles i pokojna lady Diana, oženili u srpnju 1981. godine. Kraljica Elizabeta II rodila je, pak, princa Charlesa 14. studenog 1948. godine, nešto više od godinu dana nakon što se 20. studenog 1947. udala za princa Philipa, vojvodu od Edinburgha.

Linker
24. travanj 2024 18:29