Sipa/Cropix / SIPA
PRIJE 25 GODINA

Kako je Barack Obama osvojio suprugu Michelle?

Film koji je proslavio redatelja Spikea Leea (57) Učini pravu stvar, ove godine obilježio je 25 godišnjicu prikazivanja pa su za tu priliku američki predsjednik Barack Obama (52) i njegova supruga Michelle (50) s javnosti podijelili nekoliko zanimljivosti sa početka svoje veze, budući su upravo taj film gledali na svom prvom spoju.

– Prvo sam ju odveo na ručak i u kratku šetnju, a potom smo pogledali film o kojemu su svi govorili, redatelja za kojega je malo tko znao -rekao je američki Predsjednik u video javljanju.

– Želio mi je pokazati svoju sofisticiranu stranu vodeći me na film nezavisnog redatelja – dodala je Prva dama kroz smijeh, objašnjavajući kako je sve to bilo vrlo simpatično i lijepo.

Film je pun zanimljivih situacija koje prate osebujne likove i njihovu svakodnevicu u jednoj brooklynskoj četvrti. Bavi se brojnim socijalnim pitanjima i problemima, a u cijelosti je Spikeovo autorsko djelo, koji potpisuje režiju i scenarij te glumi jednu od glavnih uloga.

– Spike, hvala ti što si mi svojim filmom pomogao impresionirati Michelle – zaključio je predsjednik Obama svoje javljanje povodom proslave obljetnice filma.

Pogledajte video!

Linker
25. travanj 2024 17:20