JLP
DINAMIKA VEZE

Jennifer Aniston: Justin me voli plašiti iskakanjem iz ormara

Dinamiku veze neki vole održavati poklonima i romantičnim gestama, dok se drugi radije prepuštaju dobroj zabavi i smiješnim situacijama.

Jennifer Aniston (45) sudjelovala u intervjuu u kojemu je otkrila zanimljivosti iz ljubavnog života s poznatim glumcem Justinom Therouxom (43) i načinom na koji održavaju vezu živom i dinamičnom.

– Jednostavno je briljantan u svemu što radi i to me izluđuje. Od toga da je izvrstan glumac i pisac pa do toga da odlično režira i da je predivno ljudsko biće – izjavila je glumica i dodala kako dinamiku veze održavaju smijehom i zabavom.

– Stalno me nasmijava i sprema iznenađenja. Doslovno sjedi u ormaru 20 minuta kako bi iz njega mogao iskočiti i uplašiti me – prepričala je anegdotu koja se dogodila večer prije dolaska u The Talk show u kojemu je sudjelovala.

O njegovoj sklonosti za smišljanje spački Jennifer je već ranije govorila u Ellen DeGeneres showu.

– Već sam se trebala naviknuti na njegovo skrivanje po kući, ali umjesto toga ja se svaki puta uplašim – izjavila je lijepa glumica, koja je nedavno gostovala i kod poznatog američkog TV voditelja Jimmyja Kimmela gdje je zaigrala zanimljivu igru psovki s prijateljicom Lisom Kudrow.

Pogledajte video.

Linker
19. travanj 2024 16:16