pr
NOVE KREACIJE

Jacques Houdek: Ponosan sam što surađujem s gospođama iz Kamenskoga

Popularni pjevač i mentor u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske nedavno je počeo surađivati s udrugom Kamensko, koja je zadužena za njegove kostime u popularnom showu.

Jacques Houdek s posebnim ponosom nosi kreacije gospođa iz udruge Kamensko koje su ga oduševile.

– Oduvijek sam s posebnom pažnjom pratio događaje vezane uz Kamensko i divio se hrabrosti, poštenju i radišnosti tih divnih gospođa kojima su neki okrutni sustav, pohlepa i lopovluk pokušali oduzeti dostojanstvo i obezvrijediti njihov rad, no one se nisu predale, nisu odustale i zato su u mojim očima i srcu velike pobjednice – izjavio je poznati pjevač koji svojim kandidatima stalno govori da gubitnik nije onaj koji izgubi, već onaj koji odustane.

– Djelatnice Kamenskog to su i dokazale svojim životnim primjerom. Presretan sam i preponosan što imam priliku kreativno surađivati s gospođama koje su svojim zajedništvom pokazale kako se izdiže iz pepela. Njihove ruke, znanje, marljivost i upornost nijedan sustav ne može oduzeti – dodao je Jacques, koji je s veseljem prihvatio suradnju.

pr

FOTO: PR

Gospođe iz Kamenskog samo za njega će izraditi šest kostima za live emisije showa The Voice. Prošlog je tjedna već ponosno pokazao prvu kreaciju – crno-plavu sa zlatnim obrubima, te naglasio da je udruga Kamensko zaslužna za njegov styling.

Jacques se trenutno priprema za svoj rođendanski koncert u Lisinskom 14. travnja, a svake subote očekuju ga vrlo teške mentorske odluke u popularnom showu The Voice.

–> Prisjetite se nastupa iz prve live emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske

Linker
16. travanj 2024 16:48