ISTRAGA TRAJE

Ivanu Klasniću jamčevina produljena do 1. veljače

Hrvatskom nogometašu Ivanu Klasniću , koji je prošlog tjedna uhićen zbog optužbi za silovanje 17-godišnje djevojke, jamčevina je produljena do 1. veljače 2011. zbog provođenja daljnje istrage, piše Daily Mail, a prenosi Jutarnji list.

Ivan Klasnić trebao se danas pojaviti u policiji u Manchesteru i dati svoj iskaz zajedno sa dvojicom muškaraca koji su bili u njegovom stanu. No, on ondje nije viđen, a na sudu se nisu pojavila niti dvojica njegovih prijatelja, navodi Nova TV.

Klasnić je u nedjelju nastupio u susretu 10. premierligaškog kola protiv Liverpoola na Reebok stadionu, a menadžer Owen Coyle uveo ga je u igru u 82. minuti.

Podsjetimo, hrvatski nogometaš završio je u ponedjeljak iza rešetaka zatvora u Manchesteru. Hrvatski je povremeni reprezentativac i sadašnji nogometaš engleskog premierligaša Boltona, naime, osumnjičen da je u ranojutarnjim satima ponedjeljka silovao 17-godišnjakinju, a zatvor je isto popodne napustio uz plaćenu jamčevinu.

Našoj reporterki su prošlog tjedna u Manchesteru rekli kako vjeruju da Klasnić nema veze s optužbama , a podržali su ga i sve kolege iz reprezentacije, kao i izbornik Slaven Bilić.

Linker
25. travanj 2024 02:22