OBITELJ I STIL

Ivana Marić - divlja rokerica i nježna mama

Pjevačica Ivana Marić (30) ne paničari zbog prvih borica, statusa solerice i neispunjenih očekivanja. Jer, bivša članica grupe Feminnem ostvarila se i privatno, kao majka, i poslovno – uspješno gradi samostalnu karijeru pa je tako nedavno objavila šesti singl “Hodaj” kao najavu albuma koji bi trebao izaći potkraj prosinca. A ni na izgled se ne može požaliti: pozornost najviše privlači njezina jarkocrvena boja kose koja oduševljava njezinu trogodišnju kćerkicu Vitu Mariju.

OPUŠTAM SE UZ Čašu vina, film, knjige argentinskog psihoterapeuta i pisca Jorgea Bucaya – najdraža mi je “20 koraka prema naprijed” – i glazbu Sade Adu. Najdraži album te britanske kantautorice mi je “Soldier of Love”. Lani sam bila na njezinom koncertu u Londonu i to mi je dosad najdraže putovanje.

MODNI STIL Odijevam se prema raspoloženju: jednom sam divlja rokerica u kožnatim hlačama, a drugi put nježna mama u ženstvenoj haljini. I rokerske i elegantne komade pronalazim u Sisleyu, koji mi je najdraža modna marka.

ŽENA KOJOJ SE DIVIM Za mene su ikone “obične” žene koje teško rade, suočavaju se s egzistencijalnim problemima i brinu se o djeci, a pritom su nasmijane i ne zanemaruju svoj izgled. A među poznatim osobama izdvojila bih Sarah Jessicu Parker, zvijezdu “Seksa i grada”, koja je i u serijalu i u privatnom životu ležerno, a vrhunski odjevena.

ŠMINKA ZA NASTUP ILI VEČERNJI IZLAZAK Volim kad su mi oči istaknute make-upom, pa su ključni komadi u mojoj kozmetičkoj torbici – umjetne trepavice i maskara Max Factor Masterpiece. Tu su još i crveni ruž Chanel Rouge Coco Cambon, kao i njihov puder Vitalumier, rumenilo MAC te sjenilo zemljanih tonova. Prije izlaska nanesem još nekoliko kapi mirisa YSL Cinema, koji je ‘miks’ orijentalnog cvijeća i voća.

Damir Leljak

Linker
27. travanj 2024 18:53