Marko Todorov/Cropix
OTKRILA BROJNE ZANIMLJIVOSTI

Iva Šulentić: Zovu me 'nebrušeni dijamant'

Voditeljica glazbenog showa The Voice 31-godišnja Iva Šulentić u novom broju Glorije otkrila je brojne pikanterije iz privatnog života. Čije kritike najčešće uvažava, voli li spontane izlete te zašto ju zovu nebrušeni dijamant samo su neke od zanimljivosti upotpunjenih modnim editorijalom.

Tko vam je u obitelji najveći kritičar, a tko obožavatelj?

Tata je kritičar, i prilično je nervozan kad radim emisiju uživo, a majka, obično mailom, napiše svoje mišljenje, osvrne se na dikciju, ton, gestikulaciju. Roditeljima sam zahvalna za sve što jesam i gdje jesam pa jedino njihove kritike i uvažavam. Ali ako me pitate tko mi je najveći kritičar, odgovor je – ja sama. Uvijek želim bolje. I uvijek mislim da se može drugačije.

Dvije godine ste u vezi s Igorom Mikloušićem. Kako izgleda jedan vaš zajednički dan?

Svaki nam je drugačiji. Lijepo nam je, sretni smo, nasmijavamo jedno drugo i uživamo, družimo se s prijateljima ili, pak, samujemo. I da, pravimo planove za putovanja… Ili odemo nekamo spontano, samo sjednemo u auto i krenemo na izlet, recimo do Istre, koju obožavamo.

Biste li se prijavili na show kakav je The Voice?

– Da super pjevam, možda. Jer ponekad si zvučim super, a onda čujem snimku i umirem od smijeha. Pjevanje je u mom slučaju odlična zabava za društvo kada ih želim nasmijati. Zovu me nebruše ni dijamant.

Razgovarala Anita Vučinić Naprta

Cijeli intervju pročitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 22. siječnja 2015.

Linker
02. svibanj 2024 14:42