ARHIVA
SRETNO ISČEKIVANJE

Ida Prester: Napokon mogu jesti koliko želim

Zagrebačka pjevačica i voditeljica sa beogradskom adresom odbrojava dane do trenutka kada će prvi puta postati majka, a neka svoja iskustva i dojmove o trudnoći podijelila je s Glorijom:

– Sad napokon mogu jesti koliko želim i udebljati se a da mi nitko ne prigovara – govori Ida Prester (33), zagrebačka glazbenica i voditeljica koja posljednjih mjeseci živi u Beogradu sa suprugom, poduzetnikom Ivanom Peševskim (35).

Prva trudnoća za nju je zaista “blaženo stanje”: iako ne broji kalorije, u sedam je mjeseci dobila samo devet kilograma, a osjeća se bolje nego ikad. Zbog toga može raditi uobičajenim ritmom, a za Novu godinu nastupila je sa svojom grupom Lollobrigida na dočeku u Novom Sadu. – Znamo da će biti dječak, ali još mu nismo odabrali ime. To ćemo napraviti u posljednji trenutak – govori Ida, dodajući da je od prijateljica koje imaju djecu dobila dosta opreme i odjeće za bebu, ali i korisnih savjeta za porođaj. – Da sam muškarac, vjerojatno bih već drhtala od pomisli na bol. Ali mi žene smo puno jače pa znam da neće biti problema – govori glazbenica.

Josip Jurčić

Linker
22. travanj 2024 20:03