DIJAMANTI NISU VJEČNI

Heather Locklear raskinula zaruke

Američka glumica Heather Locklear (50), najpoznatija po ulogama u sapunici “Dinastija” i tinejdžerskoj seriji “Melrose Place”, na crvenom se tepihu pred premijeru filma “Sumrak saga: Praskozorje – I. dio” pojavila bez dijamantnog zaručničkog prstena. Pokazatelj je to kraja njenih kratkih zaruka s glumcem J ackom Wagnerom (52), što je potvrdio i glumičin glasnogovornik.

Prsten je Heather dobila u kolovozu, ali sada je, nakon samo tri mjeseca, izvjesno da do njenog trećeg braka ipak neće tako brzo doći. S Jackom, kojeg je upoznala još 90-ih na snimanju “Melrose Placea”, Heather je romansu započela 2007. godine. Prethodno je bila u braku s rock glazbenicima Tommyjem Leejem (1986-1993) i Richijem Samborom (1994-2007), s kojim ima kćer Avu (14).

Ava, koja je mamu pratila na premijeru filma, vjerojatno će najteže primiti ovaj raskid, budući da se kolovoškim zarukama jako obradovala.

– Ava je bila vrlo uzbuđena kada smo joj objavili zaruke, zagrlila je Jacka, čestitala nam i odmah poželjela vidjeti prsten – rekla je Heather za magazin People.

Ava je, ipak, dodala:

– Samo želim da mama napravi ono što će ju učiniti sretnom.

Linker
29. travanj 2024 03:55