JLP / Adriano/X17online.com
NETIPIČNO IZDANJE

Gwen Stefani - umorna mama na putu prema crkvi

Pjevačica koja se ovog ljeta rastala od supruga Gavina Rossdalea, s kojim ima troje djece, veoma je zaposlena, i po svemu sudeći, umorna mama.

Gwen Stefani nakon razvoda okrenula se vjeri i često sa svojom trojicom sinova odlazi u crkvu, a prilikom takvog jednog posjeta paparazzi su uhvatili pjevačicu vidno iscrpljenu i u, za nju, netipičnom opuštenom izdanju.

Poznata po tome da je u svakoj prilici ‘tip-top’ sređena, čak i za odlazak u obližnju trgovinu, Gwen Stefani iznendila je svojim rasčupanim lookom: iako sa svojim prepoznatljivim crvenim ružem i platinastom kosom, Gwen je pokazala kako očito ni ona ne može uvijek biti kao s naslovnice.

Gwen Stefani looks exhausted, wearing black glasses as she arrives at church with sons Apollo and Kingston amid her growing romance with country music star and fellow The Voice coach Blake Shelton. Gwen wears high-heeled studded black and red booties, and skin tight capri blue jeans, and Kingston looks grown-up in a denim button shirt, black jeans and comfy brown boots. Sunday, December 6, 2015. X17online.com
JLP / Adriano/X17online.com

Foto: JLP

Pjevačica je trenutno sutkinja u američkoj inačici showa The Voice, a nedavno je i započela romansu s kolegom iz showa Blakeom Sheltonom, koji se ove godine također razveo od pjevačice Mirande Lambert.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
19. travanj 2024 01:56