ZVIJEZDE PJEVAJU

Gotova pjevačka avantura Ines Bojanić

Nakon što svojim dvostrukim nastupom nisu oduševili ni žiri ni publiku, glumica Ines Bojanić i njezin pjevački partner Giuliano napustili su glazbeni show Zvijezde pjevaju.

– Zahvaljujem svima, a posebno Giulianu koji mi je bio stvarno velika podrška. Hvala svima koji su mi omogućili da sudjelujem u ovom showu, a sada je gotovo, pa se vraćam doma mužu i djetetu – kazala je glumica Ines Bojanić, koja je u duetu s Giulianom pjevala hitove “Godinama” Nine Badrić i Dine Merlina te “Reach Out I’ll Be There” grupe Four Tops, a sveukupno su od žirija dobili 61 bod. Na kraju večeri to se pokazalo premalo za ostanak u showu.

Za razliku od njih, svojim rockom “You Shoot Me All Night Long” AC/DC i baladom “Ostala si uvijek ista” Miše Kovača oduševili su glumac Boris Mirković i njegova partnerica Ivana Husar Mlinac .

– Borise, mislim da ste dosegnuli svoj maksimum – kazala je natjecateljima članica žirija Ksenija Erker , koja je svoje riječi potvrdila čistom desetkom. Njezinim stopama krenuli su i Vanna i Nikša Bratoš , koji je mijenjao Rajka Dujmića , ali ne i Husein Hasanefendić Hus . On je Borisu i Ivani dao skromnu – osmicu.

– Kada pogledaju snimku, shvatit će zašto sam dao osmicu – kazao je Hus.

Solidnim, ali ne i odličnim, nastupima dalje su prošli i Tamara Loos i Marko Tolja te Ana Vilenica i Jacques Houdek .

Linker
25. travanj 2024 21:32