Nikša Stipaničev/Cropix
SADA IMA VIŠE RAZUMIJEVANJA ZA ŽENE

Giuliano: Za ući u žensku odjeću treba imati muda

Splitski pjevač Giuliano Đanić (41) koji oduševljava svojim preobrazbama u showu Tvoje lice zvuči poznato u intervjuu za Gloriju govorio je o svojim transformacijama i sudjelovanju u showu te kako se snalazi u štiklama i minici u kojima je imitirao Amy Winehouse i Freddieja Mercuryja u ženskom izdanju.

Kakvi su komentari vaših nastupa?

Nemam adekvatnu riječ koja bi opisala tu količinu suza i smijeha kad me ljudi vide negdje vani, na kvi ili u dućanu. U svakom slučaju, rekacije su jako pozitivne, a to pokazuje i gledanost.

Što je najteže muškarcu u ženskoj odjeći?

Baš sve. Žuljaju grudnjaci, teško je hodati na štulama, ispod kratke suknje uvijek je propuh… Divim se ženama kako sve to izdrže, svaka im čast.

Nova TV

Znači li to da sada bolje razumijete žene?

Neću filozofirati pa reći da sada bolje razumijem žene jer žene nitko ne razumije, ni one sebe same ponekad ne razumiju, ali imat ću više strpljenja kad idemio negdje van pa svoju ženu više neću požurivati.

Što biste poručili onima koji bi nakon vaših preobrazbi mogli posumnjati u vašu muževnost?

Ne brinite se za to. Treba puno muda za ući u žensku odjeću i treba puno toga prelomiti u sebi, ali s obzirom na to što smo sve time postigli, zaista se isplati, je nasmijali smo narod.

Ostatak intervjua u kojem Giuliano priča kako njegova supruga reagira na njegove preobrazbe, zadirkuju li u školi njegovog sina Marka, što misli o transvestitima, što kaže na komentare da ima najbolje noge u emisiji, kakva je atmosfera iza kulisa showa te koga smatra najtalentiranijim imitatorm pročitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 30. listopada.

Linker
25. travanj 2024 06:48