TATINA ODLUKA

Elton John želi još jedno dijete

Došlo je vrijeme da se jednoipolgodišnji Zachary Furnish John pripremi na brata ili sestru budući da je dječakov tata Elton John (65) izjavio za Guardian kako su on i njegov partner David Furnish spremni za još jedno dijete.

– Smatram da je teško biti jedino dijete u obitelji, a posebno u obitelji nekoga slavnoga. Želim da Zachary ima brata ili sestru tako da ima s kim biti – otkrio je glavni razlog odluke o proširenju obitelji slavni pjevač, a također je priznao i kako misli da će djeca biti gruba prema njegovom sinu budući da ima dva tate.

– Znam da će kada krene u školu na njemu biti ogroman prevelik pritisak i znam da će mu ljudi govoriti kako nema mamu. To će se sigurno dogoditi, pričali smo o tome prije nego smo se odlučili imati dijete, a sada želim da ima nekoga uz sebe tko će ga podržavati – dodao je Elton John o poteškoćama s kojima će se Zachary potencijalno susresti u životu, ali pričao je i o nekim zabavnijim detaljima mališanova života.

– On je potpuno heteroseksualan. Ljubi kćer naše kućne pomoćnice i igra američki nogomet – završio je pjevač u veselom tonu.

Linker
15. svibanj 2024 00:12