CHRISTINA APPLEGATE

Dijagnosticiran rak dojke

Christini Applegate, novoj zvijezdi serijala “Prijatelji”, dijagnosticiran je rak grudi. 36-godišnjoj glumici, proslavljenoj ulogom Kelly Bundy u serijalu “Bračne vode”, prognozira se brz oporavak pošto je bolest uočena na vrijeme, tvrdi njezin glasnogovornik.

-Oblik raka koji ima moja klijentica nije smrtonosan.Christina se drži propisane terapije i nada se potpunom oporavku – izjavila je u subotu glumičina agentica. ­Prošli mjesec otkriveno je da će se glumica pridružiti glumačkim ikonama Meryl Streep (59) i Charlize Theron (32) u jednosatnom TV specijalu za prikupljanje sredstava u borbi protiv te opake bolesti u akciji nazvanoj Stand Up to Cancer (Borite se protiv raka).

Christina je bila nominirana za nagrade Emmy i Zlatni globus za izvedbu u serijalu “Samantha Who?” u kojem glumi glavnu ulogu, ženu koja je izgubila pamćenje te nastoji otkriti tko je ona zapravo. Prestižnu nagradu Emmy osvojila je 2003. za ulogu Amy, Racheline sestre (glumi je Jennifer Aniston) u serijalu “Prijatelji”.

Gordana Kolanović

Linker
23. travanj 2024 01:13