INTERVJU

David Guetta: Na Žnjanu će biti najbolje

Čak 40.000 posjetitelja očekuje se večeras, 30. srpnja, na Žnjanu na nastupu Davida Guette (43), čuvenog francuskog DJ-a i house-producenta koji će u Splitu promovirati i pjesme s novog albuma ‘Nothing but the Beat’.

Tko će vam biti gosti? – Vrlo talentirani DJ-i i producenti Chuckie, Glenn Morrison, Sunnery James & Ryan Marciano i DJ Aron.

Što očekujete od nastupa na Žnjanu? – Na Žnjanu će biti jedan od najvećih nastupa na otvorenom tijekom nove turneje, a vjerujem da će to ujedno biti jedan od mojih najboljih nastupa.

Kako ćete provesti ostatak ljeta? – S obitelji ću nekoliko dana krstariti Jadranom. To je jedinstvena prilika da smo zajedno i da se odmorim, jer se gotovo nikad ne odmaram. Čak i u avionu stalno mislim na nove zvukove i stvaram glazbu.

Kako ćete promovirati novi album ‘Nothing but the Beat’? – Na ovoj turneji već promoviramo neke pjesme s albuma, poput ‘Little Bad Girl’ s Taiom Cruzom i Ludacrisom. Uvjeren sam da su društvene mreže vrlo dobre za promociju glazbe, a novi album će biti objavljen na dva CD-a: na prvom će biti suradnje s umjetnicima koje neizmjerno poštujem, a drugi dio je instrumentalan.

S kojim biste glazbenicima voljeli surađivati? – S Bonom Voxom . Nadam se da ćemo jednom snimiti nešto zajedno.

­

Linker
15. svibanj 2024 05:10