JOŠ JEDNO POMIRENJE

Dado Majoli i Ljiljana Kovačević ponovno skupa

U ljubavi je ponovno sretan brat tenisačice Ive Majoli, Dado Majoli – nakon godinu dana prekida pomirio se sa svojom bivšom zaručnicom Ljiljanom Kovačević.

Podsjetimo, teniski trener i Ljiljana poznavali su se i redovito susretali sedam godina na teniskim terenima, na kojima on radi kao trener, a Ljiljana je dolazila gledati svoju 16-godišnju kćer Armandu, bivšu juniorsku prvakinju Hrvatske. Među njima je “zaiskrilo” tek kad je Dado postao Armandin trener, te je jedno jutro, nakon treninga, popio kavu s njezinom mamom. Nakon samo mjesec dana odlučili su se na zaruke. Ljiljana je inače u javnosti poznata kao udovica imućnog poduzetnika Andrije Kovačevića, jednog od osnivača Zagrebačke banke, koja se dva puta udavala te uz kćer Armandu ima još troje djece.

Kovačevićevoj je ovo trebao biti treći brak po redu, a Majoliju drugi. Svoju ljubav, kako bi opovrgnuli spekulacije da je riječ o braku iz koristoljublja, “okrunili” su predbračnim ugovorom i – tetovažama. Na Dadin nagovor, koji je Ljiljana s oduševljenjem prihvatila, umjesto u zlatarnicu, otišli su po zaručničko prstenje u salon za tetovažu, gdje su si dali istetovirati prstenje sa stiliziranim srcima.

No prije godinu i pol dana dana, Dado Majoli (38), poznat i kao kao brat tenisačice Ive i i bivši suprug misice Lejle Filipović, bio je hospitaliziran u KB-u Sestara milosrdnica zbog teške ozljede prsnog koša, prijeloma jednog rebra te mu je operativnim zahvatom izvađena slezena.

Kako Majoli protiv nikog nije podnio kaznenu prijavu, počinitelj nije otkriven, no sudeći po kuloarskim tračevima, brat slavne tenisačice odlučio je zaboraviti nezgodni obračun jer ga je, navodno, istukao Alen Kovačević (22), sin Dadine 12 godina starije buduće supruge Ljiljane Kovačević (49).

No da je vrijeme svađa i razmirica ostalo iza njih, potvrđuje njihova odluka, da međusobnoj ljubavi i vezi daju još jednu šansu.

Linker
29. svibanj 2024 19:45