NAJTEŽA GODINA

Christina Aguilera: Znam što je tajni adut svake žene

Iza Christine Aguilere je vjerojatno najteža godina u životu. I to se na svjetskoj premijeri njenog parfema Secret Potion – koji ovih dana stiže na naše tržište – vidjelo. Razvod, fijasko s albumom, prekinuta turneja, prva filmska uloga koja je popraćena poprilično mlakim kritikama… sve to dogodilo se u samo dvanaest mjeseci, pa ne čudi da je 30-godišnja američka pop-zvijezda pokleknula.

Njezin izgled, a i ponašanje, na predstavljanju mirisa u Münchenu bili su za sve nas, koji smo je imali priliku već vidjeti i upoznati, poprilično iznenađenje. Ja sam se s njom susrela u proljeće 2008., četiri mjeseca nakon rođenja sina Maxa Lirona: tada je bila sitna, vitka, savršenog tena i besprijekorne frizure, odjevena u Gucci haljinu i s neizbježnim labutenkama na nogama. Od svega toga danas su ostali samo – savršen ten i labutinke. Najmanje petnaest kilograma viška sigurno su izvor frustracija jedne od nekad komercijalno najuspješnijih pjevačica svih vremena, pa su je tijekom intervjua uspjeli oraspoložiti tek komplimenti na račun njenog četvrtog mirisa, koji je zaista blještava i ženstvena mirisna kreacija.

– Jako sam posvećena svojim parfemima, sudjelovala sam u kreiranju svakog od njih, pa tako i ovog posljednjeg. Secret Potion je posebna priča, on bi trebao biti tajni adut svake žene, ona točka na ‘i’ kad zavodi muškarca. Ja sam slaba na esenciju mošusa, koji mi je jedan od najsenzualnijih mirisa, a znam da tako misle i mnogi muškarci. Mošus je baza Secret Potiona, a tu su još i voćne note te ekstrakti jasmina i nerolija, što ovaj parfem čini zvijezdom moje kolekcije – rekla je Christina Aguilera, koju je u München dopratio njezin novi dečko, glazbenik Matthew Rutler.

S njim se upoznala na snimanju filma “Burleska” 2009., u kojem je glumila uz drugu veliku pop-divu, Cher. Film je dosta loše prošao u kinima, iako sama Christina u njemu i nije bila tako loša, a paralelno s tim neuspjehom dogodio se bračni krah i razvod od glazbenog menadžera Jordana Bratmana. Bilo je to prije točno godinu dana.

– “Burleska” mi se naprosto dogodila, došla mi je na vrata, kako mi to kažemo. Pročitala sam scenarij, svidio mi se i odlučila sam prihvatiti ulogu. Nikad ne sudjelujem u nečemu u što ne vjerujem. Oduvijek sam bila inspirirana starinskim glamurom, a “Burleska” je sva u znaku te estetike. Hoću li opet snimati filmove? Ako nešto prepoznam kao dobar projekt, zašto ne, ali sigurno neću snimati filmove samo da bih snimala. Glazba je ipak moja prva ljubav – govori pop-diva, koja je na pitanje o ljubavi vješto izbjegla odgovor skrenuvši na temu majčinstva.

– Moja sreća ovisi o ljubavi mog života – kaže – a to je moj sin. Maxu su tri i pol godine i jako se voli smijati, a kad ja vidim njegov osmijeh, i ja sam presretna.

Max, dodala je, mnogo vremena provodi i sa svojim tatom, s kojim je nakon razvoda ostala u korektnim odnosima. Christina je lanjskog listopada objavila da se razvodi od Jordana Bratmana, a dva mjeseca poslije već se u javnosti pojavila s pet godina mlađim Rutlerom. Na njihovu vezu američki mediji nisu gledali dobrohotno, pogotovo nakon što su u ožujku oboje uhićeni u Hollywoodu. Ona zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a on zbog sumnje na nešto “jače”. Optužnice nisu podignute, no Christinu se i poslije znalo vidjeti s čašom vina u ruci – a posljedica toga vidljiva je na njenoj liniji.

Sonja Mlinar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o planovima Christine Aguilere i njenom novom albumu pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.875) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
14. travanj 2024 21:07