NOVI POTHVATI

Christina Aguilera: Učim na vlastitim pogreškama

Američka pjevačica ove je jeseni sve iznenadila. Doduše, ne novim albumom nego novim izgledom. Promovirajući sljedeću sezonu glazbenog realityja The Voice, u kojem je član žirija, Christina Aguilera u showu Jaya Lenoa pojavila se lakša za 25 kilograma, koje je `istesala’ u proteklih godinu dana.

Iako je još početkom godine izjavljivala da je ‘ baš briga za višak kilograma”, i da je ne dira što novinari više pišu o njenim oblinama nego o njenim pjesmama, očito je mislila drukcije… Uglavnom, ponovno vitka 32-godišnja pop-zvijezda izgleda mnogo zadovoljnije i s novom energijom kreće u nove poslovne pothvate – a jedan od njih je predstavljanje parfema Unforgettable, koji je osmislila zajedno s Allenom Ginsbergom (kreatorom mirisa za P&G) još dok je bila bucka.

Koji je od sastojaka u novom mirisu vaš favorit? – Obožavam esenciju noćnog jasmina, koji je kljuć ove mirisne kompozicije. Taj cvijet poznat je i pod imenom `noćna dama’, jer cvjeta noću, a intenzivan miris ispušta još i tijekom dana. To mi je i zgodna metafora za način na koji ja koristim parfeme: osjećam se seksi kad se naparfimiram prije odlaska na spavanje…

Ako se referiramo na ime Unforgettable (nezaboravan) – što je za vas nezaboravno iskustvo? – Rođenje mojeg sina Maxa. Otad je prošlo pet godina, no cini mi se da je bilo jučer… Taj mi je trenutak potpuno promijenio život.

Najvažniji kozmeticki proizvodi? – Crveni ruž moj je zaštitni znak, i to nijansa Blue Red brenda LipSense. U torbici mi je uvijek balzam za usnice i neka hidratantna krema za lice.

Da možete, što biste u životu promijenili? – Apsolutno ništa. Čak bih i pogreške ponovila jer sam na njima mnogo toga naučila.

Sonja Mlinar

Linker
20. travanj 2024 08:17