Instagram
NOVI DEČKO IMA ŠOKANTNU PROŠLOST

Charlie Ebersol: Zahvaljujući svojoj teškoj prošlosti sada sam u vezi s Britney Spears

Novi dečko popularne pjevačice ispričao je kako svojoj prošlosti može zahvaliti što je sada u vezi s njom – Charlie Ebersol (31) za magazin People izjavio je kako je zbog svoje bolne prošlosti i intimnih tragedija postao čovjek kakav je danas i koji se može povezati s osobom punom ljubavi kakva je Britney Spears (33).

– Da nisam sve to prošao, ne bih bio spreman za vezu ni s kim, a kamoli s nekim poput Britney koje ima ogromno srce – rekao je zaljubljeni Charlie.

Pisac i producent čiji su roditelji poznate TV ličnosti u Americi – otac Dick Ebersol poznati je voditelj, a majka Susan Saint James glumica i producentica – posvećen je snimanju dokumentaraca kojima želi utjecati na mlade i učiniti neke dobre promjene u svijetu.

Njegov projekt u kojima poznati američki sportaši pričaju o preprekama koje su morali svladati u životu da bi uspjeli, bilo da se radi o diskriminaciji, zlostavljanju ili siromaštvu, za cilj ima pozitivno utjecati na mlade ljude diljem Amerike i potaknuti ih na pozitivne promjene.

– Moj cilj je iskoristiti industriju zabave kako bih radio nešto od opće društvene koristi – moj cilj je ljudima pružiti zabavu, radost i – promjenu – ispričao je Charile u razgovoru za People.

Charlie je doživo obiteljsku tragediju prije deset godina kada je u padu zrakoplova poginuo njegov mlađi brat koji je tada imao 14 godina, a on i njegov otac su preživjeli. Producent je ispičao i kako su ga tijekom školovanju vršnjaci maltretirali jer se uvijek isticao svojim uspjesima te kako je to utjecalo na njegovo samopouzdanje i osjećaj vrijednosti.

No, kako je rekao, iako je uvijek imao sve, isto tako mu je uvijek nedostajala ljubav, a nju je pronašao, kako tvrdi, uz slavnu pjevačicu.

FOTO: Instagram

Foto: Instagram

Linker
15. travanj 2024 08:55