Sipa/Cropix
SAZNAO TEK KASNIJE

Channing Tatum: Nikad nisam rekao ocu da sam bio striper

Poznati glumac otkrio je u intervjuu za Hollywood Reporter da njegovi roditelji nisu znali da je u mladosti radio kao striper.

Otac Channinga Tatuma (34) saznao je da mu se sin bavio striptizom 2010. godine, kada je Channing gostovao u popularnom The Ellen DeGeneres Showu, a o tome su samo jednom razgovarali.

– Hodali smo zajedno i on me pitao: ˝Zašto? Nisi trebao novac.˝ – priznao je poznati glumac i dodao: – Srce mi se slomilo kad sam vidio da moj otac krivi sebe, ali rekao sam mu da to nema nikakve veze s njim. To je bio moj put – ispričao je glumac.

Channing je imao 19 godina kada se počeo baviti striptizom, a sam je priznao da je to bio mračan svijet – pun droge i alkohola.

– Ja sam samo eksperimentirao. Nikada nisam probao heroin, a najveći problem, iako to tada nisam shvaćao, bio je alkohol – izjavio je glumac, koji se u svijet zabave otisnuo nastupom u spotu pjesme She Bangs Rickyja Martina, a proslavio se plesnim filmovima Step Up, 21 Jump Street i Čarobni Mike.

Adam Rodriguez, Kevin Nash, Channing Tatum and Matt Bomer in a scene of the film
Sipa/Cropix / SIPA

FOTO: Sipa/Cropix

Trenutno ga filmski kritičari hvale za ulogu u drami Foxcatcher koja je ozbiljan kandidat za nominaciju za Oscara, a poznati glumac snima i novi nastavak filma Čarobni Mike.

Linker
15. travanj 2024 22:18