Sipa/Cropix
RAZMIŠLJA POZITIVNO

Celine Dion optimistična oko oporavka svog supruga

Prijatelji poznate pjevačice nisu bili iznenađeni njenom odlukom da odgodi sve poslovne obaveze kako bi se mogla brinuti za bolesnog supruga.

Celine Dion (46) nastoji razmišljati pozitivno i stvarno je optimistična glede oporavka svog supruga Renea Angelila (72) kojem je krajem prošle godine operiran zloćudni tumor.

– On i njena obitelj na prvom su mjestu i ona je to uvijek naglašavala – otkrila je bliska prijateljica poznate pjevačice i priznala da je Renea bolest jako iscrpila te da mu je potrebna sva moguća podrška.

Reneu je prvi put rak grla dijagnosticiran 1999. i tada je također operiran, a nakon prošlogodišnje operacije Celine je izjavila da su sretni što je njen suprug dobio najbolju liječničku skrb i što se dobro osjeća.

Celine i Rene trenutno žive u Las Vegasu zajedno sa svoja tri sina – Reneom Charlesom (13) i trogodišnjim blizancima Eddyjem i Nelsonom.

Slavna pjevačica nedavno je odgodila sve svoje poslovne obaveze objavom za javnost u kojoj je naglasila da svo svoje vrijeme želi posvetiti liječenju muža.

Linker
24. travanj 2024 06:16