ARHIVA / Alpha Photo Press Agency Ltd.
S KRALJEVSKIH DVORA

Buckinghamska palača ograđuje se od seksualnog skandala

Nakon što je svijetom odjeknula vijest da je princ Andrew (54) navodno imao seksualne odnose s maloljetnom djevojkom do koje je došao preko osuđivanog pedofila, milijardera Jeffreya Epsteina, Buckinghamska palača svim silama trudi se spomenute glasine ublažiti.

Ime sina kraljice Elizabete II spomenulo se na njujorškom sudu kada je svjedokinja izjavila da ju je multimilijarder Jeffrey posuđivao svojim bogatim prijateljima kao seksualnu robinju, između ostalih i samome Princu.

– Jeffrey me svo vrijeme zatočeništva uvježbavao kako bi mogla zadovoljiti Princa – izjavila je Virginia Roberts koju je spomenuti pedofil iskorištavao četiri godine, od njene petnaeste.

U medijima su se sada pojavili i napisi o tome kako su mladu djevojku pokušali ušutkati riječima da ukoliko bude tiho o temi koja je izazvala neviđen skandal u kraljevskoj obitelji – biti će bogato nagrađena i zbrinuta.

– Riječ je o građanskoj parnici koja je u tijeku u Sjedinjenim Američkim Državama, u kojoj vojvoda od Yorka nije stranka – stoji u službenom prioćenju Buckinghamske palače koja se u potpunosti ograđuje od spomenutih optužbi.

Linker
19. travanj 2024 16:53