LJUTITI OTAC

Bruce Willis razočaran ponašanjem svojih kćeri

Kćeri Demi Moore (49), Rumer (24), Scout (21) i Tallulah (18) u posljednje su se vrijeme udaljile od majke čije ponašanje nakon razvoda od Ashtona Kutchera (34) smatraju neprimjerenim, što je razočaralo i naljutilo njihovog oca Brucea Willisa (57).

– Bruce je izrazito razočaran svojim kćerima i naziva ih razmaženima i sebičnima. Ne razumije zašto su se okrenule protiv svoje majke koja je uvijek bila nevjerojatno dobar roditelj – izjavio je izvor za internet stranicu Pereza Hiltona.

– Djevojke su podržavale Demi kroz razvod s Ashtonom Kutcherom i njezin boravak na rehabilitaciji, ali sada smatraju da se sama mora pribrati. Bruce smatra da su cure pregrube prema majci. On je još uvijek veoma voli, ali sada se mora brinuti o supruzi i njihovoj malenoj kćeri. Rumer, Scout i Tallulah su financijski potpuno ovisne o roditeljima i ako ih prestanu financirati naći će se u ozbiljnoj nevolji jer nemaju ništa ušteđevine i ne mogu plaćati svoje račune. Tužno je to što Demi djevojkama mora plaćati kako bi bile dobre prema njoj – dodao je izvor blizak obitelji.

Linker
18. travanj 2024 14:37