Denis Jerkovic / CROPIX
NE ŽIVE ZAJEDNO

Brak Alena Vitasovića u velikoj je krizi nakon 20 godina

Poznati pjevač priznao je da on i njegova supruga ne žive više zajedno i da je njihov 20-godišnji brak u velikoj krizi, piše Rtl.hr.

– Ja i žena nismo u nekim bajnim odnosima. U svakom braku ima uspona i padova, ali za sada se ne rastajemo. To vam je činjenica – odgovorio je Alen Vitasović na pitanje razvodi li se od supruge Sandre.

Ipak, poznati pjevač priznao je da ne žive više zajedno, ali da misli da će se sve to riješiti.

– Nešto sam ja kod nje, nešto ona kod mene. Poremetili su se odnosi, ali mislim da će se to riješiti. To je jedan naš interni dogovor – kazao je Alen i izjavio kako za probleme u braku nije kriva samo njegova ovisnost o alkoholu.

Poznati pjevač u kolovozu prošle godine završio je na Odjelu psihijatrije nakon što je napuhao preko 3,0 promila, iako je 2013. za Gloriju ekskluzivno otkrio da je šest mjeseci trijezan, prvenstveno jer ne želi da ga supruga i djeca ikada više vide crvenih očiju i depresivnog.

– Problema ima više. Brak je jedna složena situacija, ne znam jeste li vi ikad bili u braku. Treba biti puno kompromisa, razumijevanja. Ja i moja supruga smo preko 20 godina zajedno i naravno da ponekad dolazi do nerazumijevanja i nepoštivanja – priznao je pjevač koji bi najviše zbog svoje djece – sina Ivana (20) i kćeri Mije (12) želio izbjeći razvod.

– I rastava braka je za ljude, ali za sada nam to nije u planu iako smo često razgovarali o tome. Djeca su nam već velika tako da to ne bi bilo nešto posebno strašno – izjavio je Alen, koji bi sa suprugom u rujnu trebao proslaviti 20 godina braka.

Linker
15. travanj 2024 11:45