AFP/Cropix
SASVIM ISKRENO

Bradley Cooper: S godinama čovjek spozna da je život siv

Ni u karijeri ni u privatnom životu put slavnog holivudskog glumca nije bio lagan. Bradley Cooper (39) u siječanjskom izdanju magazina Vanity Fair otkriva kako je uspio izdržati 10 godina bez alkohola te u kojoj mjeri se promijenila njegova životna perspektiva.

Glumac koji je bio nominiran za nagradu Oscar otkrio je kako mu je bogato životno iskustvo pomoglo u pripremanju za ulogu u novom filmu American Sniper.

– Gubitak oca pomogao mi je u pripremanju za ulogu – otkrio je Bradley i dodao kako čovjek tek kroz ljubav i gubitak shvati što je u životu važno, a što ne.

– S godinama tijelo propada, a duša raste – podijelio je svoju životnu spoznaju slavni glumac koji je u posljednjih desetak godina napredovao u svakom smislu – privatno i poslovno.

– S godinama čovjek spozna da je život siv! U dvadesetima mi je sve bilo crno i bijelo, a sada mi je jasno da ništa nije tako jednostavno – otkrio je Bradley i dodao kako on rijetko kad koga osuđuje.

– Ljudi osjete da nisam osoba koja će olako osuđivati tuđe postupke pa mi je lako približiti se drugima – izjavio je glumac koji se dugo borio s ovisnošću o alkoholu, ali je od kolovoza 2004. trijezan.

Linker
24. travanj 2024 07:50