Instagram
BLAGODATI PRIJATELJSTVA

Blagodati ženskih prijateljstava - žene koje imaju bliske prijateljice duže žive

Ima li veće istine od uzrečice koja kaže kako nije važno gdje ste, nego s kim ste? Dobro društvo i prave prijateljice vrlo su važni za kvalitetu života i dobro zdravlje.

Istraživanja su pokazala kako žene koje imaju bliske prijateljice bolje spavaju, imunološki sustav im bolje funkcionira i općenito dulje žive, a žene oboljele od raka imaju veću šansu za preživljavanje ako se nalaze u grupi uistinu bliskih prijateljica.

Blagodati ženskog prijateljstva su mnogobroje i zato se trudite održati ga i brinuti o svojim prijateljicama jer one su pravo blago u vašem životu.

Terapija

Ima li bolje terapije od ženskog razgovora? Ljubavni jadi, problemi na poslu ili općenito loš životni period – nitko nema bolje uho i odgovor na vaše probleme od bliske prijateljice. Nije potrebno puno objašnjavati kako se točno osjećate, jer prave vas prijateljice razumiju.

Ženski izlasci

To nije običan izlazak. Zna se točno kako ženski izlazak treba izgledati: red priče, red tračeva, nekoliko koktela i ples do ranih jutarnjih sati. Sve to ne može proći bez mnoštva komplimenata i laskanja, smijeha i dobre zabave.

Rame za plakanje

Ne mora biti poseban razlog. Jedan običan PMS biti će dovoljan za loše i tužno raspoloženje, a tko će bolje strpljivo čekati da se isplačete, nego najbolja prijateljica. Muškarci jednostavno ne razumiju da žene katkad plaču bez razloga.

Mjerilo istine

Od bliske prijateljice uvijek možete očekivati iskrenost. Od toga kako te traperice ne laskaju vašoj figuri pa do toga kako biste trebali poraditi na svom ponašanju ili pak iskrenog odgovora zašto taj muškarac nije vaš najbolji odabir.

Oplemenjuju vas

Prijateljice vas oplemenjuju na toliko različitih načina. Bude u vama osjećaje velikodušnosti, empatije, ljubaznosti, strpljenja i bezuvijetne ljubavi koja je obostrana.

Izreka kaže kako je prijateljstvo ista duša koja živi u dva različita tijela, a da bi opstala potrebno je mnogo truda i volje.

Donosi Gloria kava

Linker
18. travanj 2024 05:22