JLP / Maciel-Juliano/X17online
ISKRENO O KARIJERI

Angelina Jolie: Osjećam se poput tigra u kavezu!

Angelina Jolie (39) ne prestaje biti u središtu medijske pozornosti i svakom novom ulogom i izjavom privlači pažnju na sebe. Tako je prilikom intervjua za The Hollywood Reporter otkrila kako se osjeća dok glumi i vidi li se u ulozi kućanice.

Nakon dva redateljska filma: U zemlji krvi i meda te Neslomljivi, Angelina sada sprema novi film By the Sea u kojemu će uz redateljske zadatke igrati jednu od glavnih uloga i to sa suprugom Bradom Pittom (50).

– Istina je da smo naš medeni mjesec proveli snimajući film o paru koji ima loš brak – izjavila je Angelina i dodala kako je nakon deset godina koliko je prošlo od posljednjeg zajedničkog filma Gospodin i gospođa Smith, jednostavno došlo vrijeme za jedan ovakav projekt.

– Nikada nisam imala plan za svoj život. Radim ono što želim – izjavila je o svom pristupu poslu lijepa glumica i dodala kako bi se lako mogla pomiriti i s ulogom mame kućanice za koju bi zasigurno trebala mnogo vremena s obzirom na šestero djece koje ima s Bradom.

Međutim, iako bi se pomirila s ulogom kućanice, čini se kako joj glumačka karijera više nije prioritet.

– Ne želim vrijeme provoditi u studiju za make up i frizuru. Ne želim biti u centru pažnje i pokazivati emocije – izjavila je Angelina o svojoj karijeri glumice koju polako želi privesti kraju.

– Kao glumica osjećam se poput tigra u kavezu – zaključila je slavna oskarovka.

Linker
18. travanj 2024 11:23