Sipa/Cropix / AJ SOKALNER - ACEPI/NEWSCOM/SIPA
ALARM ZA UZBUNU

10 znakova da se vaša veza pretvara u dosadnu rutinu

Lijepo je osjećati se ugodno i sigurno u vezi, ali nitko ne želi da mu se ljubavni život pretvori u dosadan odnos lišeni strasti i uzbuđenja. Ipak, mnoge veze nalaze se upravo na tom putu.

Ukoliko se pitate biste li vi i vaš partner mogli unijeti dašak svježine i strasti u svoju vezu, razmislite o sljedećih deset situacija te jesu li i u kojoj mjeri primjenjive na vaš život.

Nikad nije kasno za promjene, čak ako i jeste upali u rutinu – vrijeme je da si to osvijestite i probudite iskru koja je nekoć postojala.

1. Večera i film u boravku predstavljaju vruhunac “izlaska” subotom navečer, koji rijetko prođe bez pidžame.

2. Posljednje dvije poruke upućene partneru ticale su se brzinskog šopinga na povratku kući ili podsjetnika za plaćanje računa.

3. Imate osjećaj kao da živite život lika iz filma Beskrajni dan jer je svaki dan isti: ista upozorenja, podsjetnici, prijetnje…

4. Kad vas partner pita jeste li za maženju u krevetu, odgovarate da može, ali tek nakon omiljene serije.

5. Više vremena provodite gledajući TV, nego razgovarajući jedno s drugim. Dapače, gledanje TV-a je najčešća zajednička aktivnost.

6. Posljednji romantični film u vama je probudio pravu ljubomoru. Pitate se zašto vaša ljubav nije tako snažna i uzbudljiva.

7. S vremenom su polako, ali sigurno nestale sve zone intimne pa su odlazak na WC i depiliranje postali aktivnosti s otvorenim vratima kupaonice.

8. Oboje ste se poprilično opustili i međusobno vam ne smeta kilogram, pet ili deset viška, a prilikom zajedničkih izlazaka niti se ne trudite posebno urediti.

9. Veselite se njegovom poslovnom putu jer ćete konačno imati večer samo za sebe.

10. Nakon što ste pročitali prethodne situacije, ozbiljno ste zabrinuti jer ste u većini prepoznali svoju ljubavnu situaciju.

Linker
16. travanj 2024 04:40