TRADICIJA JAMČI KVALITETU

OD POMLAĐIVANJA DO OBLIKOVANJA TIJELA: Zašto je vrlo važno ne zaletjeti se u odluci i dobro odvagati kome ćemo "pod nož"

Korištenje modernih tehnologija, vješte ruke i godine iskustva kirurga te posttretmanska njega pacijenta, trebali bi biti osnovni preduvjeti za donošenje tako velike odluke kao što je kirurški zahvat. I to bez obzira je li riječ o plastičnoj, rekonstrukcijskoj ili estetskoj kirurgiji i medicini.
 Foto: Shutterstock

Centar za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju i medicinu Specijalne bolnice Arithera vodi stručnjak s respektabilnom europskom reputacijom prof. dr. sc. Rado Žic, dr. med. Sa svojim pomno biranim stručnim timom u SB Arithera uspješno izvodi sve kirurške i nekirurške tretmane lica i tijela čineći tako Specijalnu bolnicu Arithera vrhunskim izborom za tretmane estetske kirurgije u Hrvatskoj. Specijalna bolnica Arithera već 20 godina svojim korisnicima nudi široki spektar medicinskih specijalizacija kao i tretmana za pomlađivanje i održavanje ljepote lica i tijela. Među petnaestak specijalizacija, svojom ekskluzivnošću i širinom ponude ističe se i specijalizacija plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Od estetskih i rekonstrukcijskih operacija u SB Arithera izvode se operacije lica, uključujući lifting lica, mentoplastiku, blefaroplastiku i otoplastiku; kirurški zahvati na dojkama - povećanje, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastija, ali i onkološka i rekonstrukcijska kirurgija dojki; abdominoplastika, liposukcija, povećanje stražnjice s masnim stanicama i estetika intime.


ONKOPLASTIČNA KIRURGIJA GRUDI

Spoznaja dijagnoze karcinoma dojke predstavlja težak trenutak u životu žene. No zahvaljujući napretku medicine i medicinske tehnike danas postoje široke mogućnosti u terapijskom pristupu.

Rekonstrukcija dojke može se učiniti u istom zahvatu odstranjenja tumora, ili kasnije nakon izvršenog liječenja.

Postoji više načina za rekonstrukciju dojke, a može se realizirati pomoću implantanta ili vlastitim tkivom (mišić ili masno tkivo). Koji način odabrati ovisi o zdravlju pacijentice, veličini i obliku dojke, o željama, načinu života, stanju kože… a određuje se nakon konzultacija s kirurgom.

Rekonstrukcija bradavice i areole izvodi se tri do četiri mjeseca nakon rekonstrukcije dojke i to tkivom uzetim iz novostvorene dojke, druge bradavice, prepone ili lokalnog režnja.

Cilj rekonstrukcije dojke i bradavice jest napraviti novu dojku koja će izgledom i veličinom biti najprikladnija uz drugu dojku. Potreba za provedbom adjuvantne kemoterapije, radioterapije i odmakla životna dob nisu kontraindikacija za rekonstrukcijsku kirurgiju.


VLASTITO TKIVO U FUNKCIJI POMLAĐIVANJA

Osim pomlađivanja kože lica i tijela botoksom i filerima, u Aritheri preferiraju boom metode u svijetu estetike, a to su 100% prirodne i sigurne metode korištenja vlastitog tkiva u funkciji obnove i osvježivanja kože. Bilo da se primjenjuje PRP metoda (matične stanice), lipofiling (masno tkivo) ili kombinacija ovih dviju metoda, rezultati su prirodno obnavljanje kolagena, cijeljenje i zaglađivanje kože lica, vrata, dekoltea, šaka te senzacionalno pomlađen i prirodan izgled.

OPREMLJENOST I ZA NAJTEŽE OPERACIJE

Posebnost Arithere je i posjedovanje modernih operacijskih sala u kojima je moguće raditi i najteže operacije iz područja plastične i rekonstrukcijske kirurgije. Uz ordinacije, dvorane za fizioterapiju i rehabilitaciju i bazen s protustrujnim plivanjem, na više od 2000 m² vrhunski opremljenog prostora nalazi se i bolnički odjel s intenzivnom njegom i komfornim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Pacijenti nakon učinjenih operacija ostaju na bolničkoj njezi do konačnog oporavka.

Osim najnovijih tehnologija i tehnika, pacijenti će se u SB Arithera susresti s izuzetnom razinom medicinske usluge i njege. Od trenutka prvog susreta prijateljski i iskusni tim nastojat će posjet pacijenta učiniti ugodnim iskustvom, osiguravajući diskreciju i postizanje željenih rezultata. Na prvim konzultacijama s iskusnim liječnicima razmotrit će se i razumjeti potrebe pacijenta te dati odgovori koji su svakom pacijentu potrebni za donošenje odluke. Stručno vodstvo i podrška u svim fazama liječenja, od početnog posjeta do operacije i njege, osigurat će osjećaj sigurnosti i zadovoljstva.


NJEGA PRIJE I NAKON ESTETSKIH OPERACIJA

U cilju pripreme pacijenta za estetsku operaciju kao i održavanja dobivenih rezultata nakon estetskih zahvata, uz individualni pristup svakom pacijentu, u suradnji dermatologa i kozmetologa razvijeni su programi koji brzo i učinkovito uklanjaju vidljive tragove estetskih zahvata i čine kožu lijepom i njegovanom. Estetsko-dermatološkim dr. Zein Obagi tretmanima te mezoterapijom i kemijskim pilinzima postižu se sjajni rezultati u izglađivanju bora, podizanju tonusa lica, smanjenju crvenila i izbjeljivanju pigmentacijskih mrlja.

Korisnik tako dobiva potpunu uslugu od detektiranja problematike koja se treba tretirati, preko provođenja tretmana i liječenja do posttretmanske njege. Sve je to razlog zašto ove usluge u Aritheri koristi sve veći broj pacijenata iz zemlje i inozemstva.


O Poliklinici ARITHERA

Centar estetske kirurgije i medicine Specijalne bolnice Arithera, vođen je visoko educiranim liječničkim timom na čelu kojeg se nalazi prof.dr.sc. Rado Žic, dr.med. Arithera kvalitetom i stručnim kadrom konkurira najeminentnijim specijalnim bolnicama u Europi, a u modernoj i visoko funkcionalnoj kirurškoj sali uz korištenje najsofisticiranije medicinske tehnologije omugućuju vrhunske rezultate estetskih zahvata. Individualni pristup liječenju i apsolutna posvećenost potrebama pacijenata već su 20 godina prioritet i ključ za prosperitet poslovanja Arithere. U koordinaciji s Centrom fizikalne medicine i rehabilitacije jamče bezbolnije i kvalitetnije estetske zahvate te brz i potpun oporavak, s vrhunskim rezultatima.

____________

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 07:22