UFC

Volkanovski reagirao na O‘Malleyjevu prozivku Topurije: ‘Učini to brzo jer sam ja sljedeći za njega, imaš mali prozor za to‘

 Alexander Volkanovski 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Teško da ćemo ovu borbu gledati u skoroj budućnosti jer je Topuria rekao O‘Malleyju da se bori protiv Meraba

Ono čega su se mnogi pribojavali, dogodilo se prošloga mjeseca na UFC 298 priredbi. Ilia Topuria nokautirao je Alexandera Volkanovskog u drugoj rundi i uzeo mu titulu u perolakoj kategoriji, što su mnogi okarakterizirali kao smjenu generacija. Topuria je mlad i gladan borac pred kojim je budućnost, a to je u kavezu i dokazao.

Sean O‘Malley je proteklog vikenda obranio titulu u revanšu protiv ‘‘Chita‘‘ Vere, a odmah u kavezu je prozvao Topuriu. Ilia mu je rekao da prvo riješi Meraba, a na tu prozivku je reagirao i bivši prvak Volkanovski:

‘‘Prozvao je Iliju. Gledaj, ukoliko se možeš protiv Ilije boriti nekad uskoro, odnosno ako se možeš toliko brzo vratiti u kavez, možeš ga imati. Ja ću se malo odmoriti, ali ja ću se boriti protiv njega kasnije ove godine ili kad god treba‘‘, započeo je Volkanovski na svom YouTube kanalu.

‘‘Ja samo znam da se ja borim za titulu sljedeći. Tako da, ako ćeš se pokušati ugurati u ovo, bolje ti je da to učiniš uskoro jer sam ja sljedeći. Postoji mali prozor za tebe ukoliko želiš. Sean, čestitam ti na pobjedi, bilo je impresivno‘‘, dodao je na ovu temu.

Teško da ćemo ovu borbu gledati u skoroj budućnosti jer je Topuria rekao O‘Malleyju da se bori protiv Meraba. To je i ispravan stav jer i jedan i drugi imaju premalo obrana titula (Topuria niti jednu) i nema smisla da se bore protiv nekog iz drugih kategorija.

Nadamo se samo da će se Volkanovski propisno oporaviti i da neće prerano juriti u meč, kao što je to bio slučaj nakon nokauta od Makhacheva.

Linker
28. travanj 2024 03:48