UFC

(VIDEO) Tony Ferguson na press konferenciji izvukao nož i šokirao sve okupljene: ‘Ja se ne zaj***vam!‘

Tony Ferguson

 Screenshot/Twitter (MMA Mania)
‘Vi to ne shvaćate, ali ja lovim otkad sam bio mali‘, rekao je ‘El Cucuy‘ novinarima

Tony Ferguson (25-8) ovog će vikenda ponovno zakoračiti u oktogon. Na UFC 291 priredbi odmjerit će snage s Bobbyjem Greenom (29-14-1) i pokušati prekinuti svoj negativni niz od pet uzastopnih poraza. Tijekom medijske konferencije uoči nadolazećeg "eventa" u Salt Lake Cityju, popularni "El Cucuy" govorio je o nadolazećem meču, planovima za budućnost, prometnoj nesreći koju je nedavno uzrokovao, ali i - o lovu na medvjede.

"Ne znam jeste li vidjeli, ali u blizini kampa smo imali medvjeda, pa sam odlučio pratiti ga. Vi to ne shvaćate, ali ja lovim otkad sam bio mali. Ne volim ubijati, ali volim tragati", rekao je 39-godišnjak tijekom svog izlaganja u srijedu na "media dayu". Nedugo nakon toga uslijedilo je pitanje jednog od novinara, koji ga je upitao prati li medvjeda s oružjem ili se oslanja samo na svoje ruke i noge. Ferguson je instantno reagirao i iz svog džepa izvukao nož, demonstrativno njime zamahnuo i odložio ga na stol ispred sebe. U dvorani je nastao muk, okupljeni su ga u šoku promatrali, a on je ponovno preuzeo glavnu riječ i, na sebi svojstven način, prokomentirao cijelu situaciju, te opisao svoje lovačke aktivnosti oko pripremnog kampa.

"To su oštrice i sjene. Ja se ne zaj***vam. Moram zaštititi svoj kamp, kada sam vani i kada je moja obitelj vani, kada moja žena i dijete hodaju...Imam dva različita mjesta, jedno na južnom dijelu brda i jedno vrhu sjevernog dijela. Dvije različite pristupne točke. Znamo se zafrkavati i reći "hej, ljudi, ako imate priliku, trčite nizbrdo kad vidite medvjeda najbrže što možete. To se pretvorilo u stvarnost kad je jedan od mojih dečkiju, prisutan je ovdje, vidio medvjeda u istom trenutku kad i ja. Promatrali smo ga i završilo je tako da smo, pomoću topografskih karata, pronašli njegovu vodu i mjesto gdje je obitavao. Po njegovoj ruti kretanja vidio sam da je kružio oko kampa i sve nam se više približavao. Rekao sam svom treneru da ga motrimo, a moj trener se vratio iz lova iz Afrike gdje je ubio nekoliko divljih životinja. Zapravo smo namamili tog medvjeda i to je bilo smiješno", ispričao je Ferguson pa zaključio kako će Afrika biti sljedeća destinacija njegovog putovanja. Kako sve to skupa izgledalo, pogledajte u videozapisu koji slijedi.

Linker
05. svibanj 2024 23:32