UFC

(VIDEO) Pogledajte kako su izgledala sučeljavanja pred UFC Fight Night 195

Andrei Arlovski vs. Carlos Felipe
 screenshot (YouTube, UFC)
Još jedna UFC priredba u APEX kompleksu je pred nama, a donosi nam deset borbi na programu

Norma Dumont ili Aspen Ladd. Tako trenutno izgleda pitanje na temu iduće izazivačice ženske perolake kategorije, kategorije koja u UFC-u zapravo niti nema službeni poredak jer jednostavno nema borkinja koje bi se na njemu našle. Tako je zapravo vrlo lako doći do pozicije izazivačice, nekima treba samo jedna borba tj. jedna pobjeda u itoj. Takva bi zapravo mogla biti Ladd, koja je u kategoriji završila slučajno. Nakon što je prije dva tjedna ostala bez borbe jer je pala vagu za nastupu u bantamu, ova borba joj je, nakon otkazivanja Holly Holm, došla kao svojevrsno iskupljenje, a na kraju bi mogla biti nagrada.

Pred priredbu čiji uvodni program započinje danas (u subotu 16. listopada), od 22 sata, pogledajte kako su izgledala sučeljavanja odrađena nakon vaganja.

Svakako vrijedi spomenuti kako na priredbi nastupaju još neka zanimljiva imena, poput veterana Andreija Arlovskog, koji nastupa u sunaslovnoj borbi protiv Carlosa Felipea te Jima Millera, a tu je i nova hit borkinja, nemilosrdna francuska nokauterka Manon Fiorot.

Svakako vrijedi obratiti pažnju i na ovu priredbu. Svakako postoji šansa da neke ikone gledate posljednji put, ali isto tako i da se možete jednog dana hvaliti kako ste neka velika imena gledali u ranoj fazi njihovih karijera.

Linker
13. svibanj 2024 07:30