UFC

(VIDEO) Pogledajte bliski susret Chimaeva i Burnsa: ‘Pokaži mi moć brate‘

Gilbert Burns i Khamzat Chimaev

 Twitter (nick Baldwin)
Tri dana uoči UFC 273 eventa, Chimaev i Burns susreli su se u hotelu

Vikend tijekom kojeg će se održati UFC 273 priredbi jako je blizu i uzbuđenje je sve veće. Alexander Volkanovski titulu u perolakoj kategoriji branit će protiv Chan Sung Junga, dok će Aljamain Sterling prvu obranu pojasa odrađivati protiv Petra Yana.

Osim dvije borbe za pojas, gotovo jednaku pažnju privlače Khamzat Chimaev i Gilbert Burns. Obračun velteraša posebno je zanimljiv jer će Chimaev biti testiran protiv vrhunskog borca i saznat ćemo koliko je zapravo dobar.

''Ovo je nije jiu-jitsu. Ovo nije niti hrvanje, nego MMA. Radi se o borbi. Razvalit ću njegovo lice gdje god se borba bude odvijala.'', rekao je Chimaev na jučerašnjoj konferenciji za medije i pritom je dodao kako ne osjeća apsolutno nikakav pritisak, unatoč silnom ''hypeu'' koji se stvorio oko njega.

Chimaev je prepun samopouzdanja te vjeruje kako može uništiti svakog protivnika, ali ipak poštuje Burnsa te je više puta isticao kako se radi o dobrom borcu. Borca i čovjeka poput Gilberta Burnsa teško je ne cijeniti, a dokaz tome je i susret Chimaeva i Burnsa koji se dogodio jučer.

Iako se putem medija znaju podbadati na razne načine, Chimaev i Burns prijateljski su se pozdravili, a Khamzat se pritom našalio u svom stilu, predloživši da se odmah obračunaju i da to odrade goli (jer su imali samo ručnike na sebi).

''Pokaži mi moć brate'', rekao je Chimaev prilikom rukovanja, a Burns je dodao da će ju svakako pokazati.

Susret je prošao bez ikakvih tenzija i nitko od prisutnih nije morao razdvajati borce i smirivati situaciju. U svakom slučaju lijepo za vidjeti, naročito nakon nedavnih scena koje su se dogodile u Londonu između Topurie i Paddyja Pimbletta.

Linker
13. svibanj 2024 03:12