UFC

(VIDEO) Petr Yan naišao na Sterlingov tim: Obje strane pokušale su se sukobiti

Merab Dvalishvili

 Instagram (aljamain Sterling)
Ranije tijekom tjedna, Yan je izjavio kako bi rado ubio Sterlinga i njegov tim

Aljamain Sterling i Petr Yan jednostavno ne mogu dočekati ulazak u kavez kako bi se obračunali. Tijekom cijelog tjedna, tenzije su poprilično visoke između njih. Ruski borac prijetio je ubojstvom ranije tokom tjedna, ali kasnije je izjavio kako se radilo o šali te da ne planira ugroziti meč sukobima izvan kaveza.

Sterling s druge strane pokušava inicirati nekakav sukob kad god se pruži prilika, počevši od konferencije za medije na kojoj je silno htio odraditi sučeljavanje, iako su UFC-ovi čelnici odlučili da toga neće biti pa sve do sinoćnjeg susreta u ''backstageu''. Yan je naišao na Sterlinga i njegov tim koji čine poznata UFC lica kao što su Merab Dvalishvili i Al Iaquinta.

Dok je Iaquinta vidno nezainteresiran za ikakve sukobe, Dvalishvili i Sterling bili su poprilično nabrijani, a niti Yan nije zaostajao. Uputili su si seriju teških riječi, ali u svoj gužvi, teško je razaznati što su točno govorili.

U noći sa subote na nedjelju, Sterling i Yan napokon će kročiti u kavez te će odraditi meč za neprikosnovenog prvaka UFC-ove bantam kategorije. Više od godinu dana čekaju na revanš i ne čudi da su ovako željni boriti se jedan s drugim. Zanimljivo je kako je i Merab Dvalishvili poprilično željan sukoba s Yanom.

Gruzijac je također borac bantam kategorije i trenutno je šesti u poretku izazivača. Sedam pobjeda u nizu njegov je trenutni niz, ali ukoliko Sterling ostane prvakom, Dvalishvili vjerojatno neće forsirati napad na titulu, sve dok je tako. Međutim, ako Yan pobijedi, Merab će biti silno motiviran za osvetu svog bliskog prijatelja i trening partnera. Ipak, bar još jedna pobjeda trebat će Merabu prije eventualnog napada na pojas.

Linker
11. svibanj 2024 08:08