UFC

(VIDEO) Nema ljubavi između Tate i Vieire, palo opako posljednje sučeljavanje

Ketlen Vieira i Miesha Tate

 Screenshot (youtube, Ufc)
Kratki pozdrav i dugi pogled oči u oči dogodio se pri susretu dvije glavne zvijezde programa

Iako je pred nama jedan manji UFC-ov Fight Night, nakon nekoliko komada za redom koji su nas i više nego oduševili, naravno da možemo i na njemu očekivati određeni broj uzbudljivih MMA borbi. Uostalom, svi znamo da se radi o najvećoj svjetskoj MMA pozornici gdje zapravo loših boraca ili borkinja nema.

UFC Fight Night 198 sadrži na svom programu 12 borbi i nema sumnje kako će neke biti prave poslastice. A na posljednjim sučeljavanjima mogli smo vidjeti da postoje i neke tenzije, no ipak ne tolike da bi došlo do većih napetosti ili incidenata.

Najviše pažnje ipak će biti na glavne dvije borbe programa. Sean Brady i Michael Chiesa trebali bi ponuditi zanimljiv okršaj boraca različitih fizičkih gabarita, a njihova opuštenost daje nam na pretpostavku kako su u borbi spremni na sve. S druge strane, pripadnice "main eventa", Miesha Tate i Ketlen Vieira, sve su odradile vrlo ozbiljno i fokusirano, a njihovo sučeljavanje također šalje jasnu poruku. Pobjeda u ovoj borbi vrijedi više nego neke druge.

Ispod teksta nalazi vam se video svih sučeljavanja pa se uvjerite sami i odaberite koje borbe želite gledati u subotnju večer. Program započinje u 21 sat.

Linker
06. ožujak 2024 05:04