UFC

VIDEO: Nakon snimke sparinga Alexa Pereire s boksačem, Kamaru Usmanu je dosta: ‘Kada smo ušli u kulturu curenja snimaka?‘

Alex Pereira i Demsey McKean

 Screenshot/X MMA Orbit
Bivši UFC prvak velter kategorije ne razumije novi trend koji je ušao u borilački svijet

Dugo je postojalo nepisano pravilo u borilačkim sportovima da ono što se događa na treningu ili u sparingu, ostaje unutar dvorane bez obzira što se dogodilo. Ova se granica povremeno prelazila, ali u većini slučajeva, dvorana je i dalje bila privatni prostor iza zatvorenih vrata.

Međutim, sada se čini da neprestano izlaze novi video isječci sa sparinga i to nekih od najvećih imena u sportu. Dio ovog materijala objavljuju sami borci kako bi objavili sadržaj ili podigli uzbuđenje uoči borbe.

Bivši prvak UFC-ove velter kategorije, Kamaru Usman, vidio je previše curenja videa sa sparinga.

Tijekom nedavne epizode podcasta ‘Pound 4 Pound‘, Usman je govorio o tome kako zna da je Alex Pereira u dobroj formi za svoju borbu na UFC-u 303 zbog nekih video snimaka sa sparinga.

Prije nekoliko dana, "Poatan" je viđen kako radi na boksu s australskim teškašem, Demseyjem McKeanom, tijekom svog boravka u Australiji.

Usman je rekao da nije obožavatelj curenja videozapisa sa sparinga i usporedio je to sa svojom situacijom. Zapitao se zašto se to stalno događa i postaje redovna pojava, a njemu se to nikada nije dogodilo.

"Ovo je sada kultura, vidjeli smo puno isječaka Alexa Pereire kako mlati nekoga u dvorani, kada smo ušli u ovu kulturu gdje svi videosnimci sa sparinga cure van? Kao, ovaj tip sparira s onim tipom, video curi. Alex Pereira sparira s boksačem, video curi. Alex Pereira sparira s nekim klincem i evo videa gdje mlati nekoga. Čini se da je to sada svaki tjedan.‘‘

"Svi ti borci, oni spariraju i onda videi cure. Brate, Justin Gaethje i ja imamo sate i sate video snimaka svojih sparinga, ja i gomila drugih momaka u dvorani, ali ti videi nisu procurili. Kada smo ušli u ovu kulturu gdje svi ti videi cure?"

Linker
24. lipanj 2024 15:55