UFC

(VIDEO) Michael Chiesa i Justin Gaethje sučelili se u reklami poznatog branda alkoholnog pića

Justin Gaethje vs. Michael Chiesa
 screenshot (Twitter, M. Chiesa)
Borci iz vrha UFC-ove lake i velter kategorije sjajno su odradili svoj posao

Jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača vodke odnedavno je sponzor UFC-a, a sad smo dobili i prvu reklamu te tematike, s UFC borcima u glavnim ulogama. To su Justin Gaethje, jedan od najboljih boraca lake kategorije te Michael Chiesa, bivši borac lake kategorije koji trenutno krupnim koracima grabi prema vrhu veltera.

Tema reklame je dolazak Gaethjea na druženje kod Chiese, kad uz predaju poklona odmah kreće sučeljavanje i očito se tako zadrži kroz cijelo vrijeme tuluma, sve dok se ne dogovore isto to ponoviti idućeg tjedna. Uostalom, pogledajte, ideja je odlična, a niti izvedba niti malo ne zaostaje.

Justin je trenutno bez iduće borbe, odnosno nada se napadu na titulu ili eventualno Michaelu Chandleru. Što god, bit će mu to prva borba u 2021. godini, budući da se nije borio od listopada prošle godine i poraza od Khabiba Nurmagomedova.

Chiesa se trenutno nalazi u pripremama za 7. kolovoza kad će na UFC 265 priredbi odraditi najvažniju borbu otkako je prešao u velter kategorije. Čeka ga sudar s vrhunskim "finisherom", Vicenteom Luqueom.

Linker
12. svibanj 2024 21:22