UFC

(VIDEO) McGregor uputio Poirieru pomalo bizarnu glasovnu poruku

Conor McGregor
 Matt Baron/Shutterstock Editorial/Profimedia
Irac je najavio kako će ovog puta pokušati već prije borbe djelovati na svog protivnika

Conor McGregor čovjek je koji je trash talk u MMA biznisu doveo na jednu višu razinu. Posebno u začetku svoje UFC karijere, kad je gotovo svakog protivnika izludio izjavama, ponašanjem i zapravo cijelim načinom bivanja "Notoriousom". Prelazilo je to nekad granice dobrog ukusa, nekad i korektnosti (nazivanje Dennisa Sivera nacistom itd.), ali je uvijek bilo efektno.

Za treću borbu protiv Dustina Poiriera, Conor je najavio kako će ponovno "aktivirati" Notoriousa, odnosno da će Dustin osjetiti ono što je osjetio 2014. godine, kad su se prvi put susreli u Octagonu. Za sada puno toga nismo vidjeli, a ako ćemo gledati po posljednjoj poruci kakvu je Conor ostavio, čini se da je pristup malo drugačiji.

Znajući za što je Irac sposoban, ne možemo njegovu posljednju Twitter objavu ne nazvati pomalo bizarnom. Naime, radi se o audio zapisu u kojem se Conor, onime što bi vjerojatno trebao biti pokušaj jezivog glasa, obraća svom ovotjednom protivniku.

"Dustine... Graškoglavi.. Dolazim po tebe graškoglavi. Luda seljačino", ono je što je Conor rekao u svojoj poruci.

Možemo biti sigurni da ovako nešto neće uzdrmati Dustina, posebno ne u usporedbi s onim kako mu je Conor ušao u glavu prije njihovog prvog okršaja. Mnogi smatraju kako je jedan od razloga poraza u drugoj borbi upravo to što Conor nije koristio svoje vještine odrađivanja jednog dijela posla još i prije nego se uđe u borilište. Iz tog razloga se očekivalo kako će se na tom polju ovog puta nešto promijeniti.

Ako ćemo na ovo gledati kao na Conorov trash talk, moramo priznati da je on poprilično pao u kvaliteti i efektu. No, tko zna, možda nas do konferencije za medije još iznenadi.

Linker
13. lipanj 2024 10:39