UFC

(VIDEO) Kamere otkrivaju veliko razočaranje Morena i Ganea nakon završetka UFC 270 borbi

 screenshot (YouTube, UFC)
Velike MMA borbe u pravilu moraju završiti s euforijom s jedne te s tugom s druge strane

UFC-ov "The Thrill and the Agony" serijal u pravilu nam otkriva kako izgledaju pozitivne i negativne emocije vezane uz ono što se dogodilo u određenim borbama. Zapravo, po pravilu onima s UFC-ovih PPV priredbi, gdje su kamere angažirane zabilježiti upravo trenutke kakve u prijenosu nećete vidjeti, a vezane upravo uz ono što kaže naslov, oduševljenje ili agoniju.

Cijela epizoda, koja sadrži scene nakon svih pet borbi glavnog programa UFC 270 priredbe dostupna je na Fight Pass servisu, dok je onaj dio vezan uz glavne dvije borbe podijeljen fanovima putem YouTubea.

Tamo je najzanimljivije pratiti reakcije nakon što je pročitana sudačka odluka borbe između Figueireda i Moreno, posebno zbog toga što su oba borca i njihovi timovi te pratnja bili uvjereni da je napravljeno dovoljno za pobjedu. Tako možemo pratiti veliku euforiju unutar novog prvakovog tima te tugu i nevjericu sa strane Morena, koji je tako (pre)brzo ostao bez pojasa prvaka.

Jako puno emocija vidimo i nakon glavne borbe. Najviše njih čita se bez riječi, odnosno s izraza lica Ciryla Ganea, koji nije mogao vjerovati što je prokockao te kako je dozvolio sam sebi poraz na način kojim ga je doživio. Ngannou je pokušavao zadržati mirnoću i velikim dijelom je u tome uspio, no njegov tim se naravno nije kontrolirao. Svi su bili oduševljeni pobjedom, posebno jer je došla iz statusa autsajdera.

Posebno vrijedan spomena je razlog Kamarua Usmana i Ganeovog trenera, Fernanda Lopeza.

Kako je to sve izgledalo, najbolje da pogledate sami.

Linker
26. travanj 2024 13:27