UFC

(VIDEO) Dana White napustio emisiju usred emitiranja: ‘Je**no sam umoran od podcasta, neću ih više snimati‘

Dana White

 SCREENSHOT
Snimku ovog događaja pogledajte u videu na dnu teksta

Dana White možda uskoro neće biti dostupan za snimanje podcasta. Izvršni direktor UFC-a šokirao je voditelja Howieja Mandela u podcastu popularne televizijske ličnosti kad je napustio emisiju tijekom emitiranja, štoviše prije nego što je intervju uopće počeo.

Podcast je započeo bezazleno kada je Mandel hvalio Whiteovu poslovnu sposobnost i zahvaljivao mu što je u emisiji.

"Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što ste ovdje... Vi niste samo nevjerojatan poslovni čovjek, vi ste inspiracija, vi ste filozof, ljubomoran sam na način na koji poslujete, na način na koji vodite posao i vaša prijateljstva i medije. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što ste ovdje".

White je zahvalio Mandelu na komplimentima prije nego što je rekao da je "je**** umoran od podcasta", skinuo slušalice i izašao.

"Hvala svima na lijepim riječima, cijenim to. Tako sam je**no umoran od podcasta da sam doslovno završio s njima, neću ih više snimati".

Iduća sekvenca prikazuje Mandela koji izgleda zaprepašteno Whiteovim iznenadnim odlaskom. Čini se da White nije bio posebno uznemiren situacijom, niti je naveo bilo kakav konkretan razlog zašto je odlučio napustiti emisiju. Također nije jasno je li ovo možda bio unaprijed planirani dio. Snimku ovog događaja pogledajte u videu na dnu teksta.

Linker
27. travanj 2024 11:50