UFC

VanZant poslala poruku kritičarima: ‘Znate što? Ja se i dalje smijem!‘

Paige VanZant
 Instagram
Pet poraza u posljednjih šest borbi doživjela je popularna borkinja

Kad je netko popularan poput Paige VanZant i to u prvom planu ne zbog kvalitetnog odrađivanja onoga čime se primarno bavi, automatski uz svu popularnost dolazi i ono suprotno od toga. Nije mali broj onih koji gotovo kao da samo čekaju neko posrtanje pa da krenu likovati i time vjerojatno hraniti svoj ego. Osjetila je to popularna borkinja još jednom, nakon poraza na BKFC 19 priredbi koji joj je nanijela Rachael Ostovich.

Popularna Paige u meč boksa bez rukavica ušla je kao veliki favorit, odradila je jako dobre prve dvije runde, no u posljednje tri jednostavno nije pokazala dovoljno. Ona taj dojam nije imala pa je nakon borbe samo protestno napustila ring, ali činjenica je da pobjedu nije zaslužila.

Odmah nakon borbe susrela se s gore spomenutim kritičarima, a istima se nakon nekog vremena odlučila osobno obratiti. Poruku nakon poraza poslala je putem Instagrama, društvene mreže gdje ju prati gotovo tri milijuna ljudi.

"Znate što kujice??? Ja se i dalje smijem. Moja priča je puna padova, blokada na cesti i zaobilaznih puteva. Ali je isto tako puna znatnih povrataka, mira u mojoj duši i milosti koja je spasila moj život. Obećavam vam, radije ću cijeli život prolaziti kroz ovu bol nego kroz bol koju donosi žaljenje za nečim što nisi učinio. Nastavit ću korak po korak loviti svoj san. 99.9 posto ljudi na zemlji ne bi se usudilo raditi što ja radim. Ova priča bit će svakako bolja od moje prve. Ako niste pročitali moju knjigu, kliknite na link. To je bila prava bol. Ovo je tek loše poglavlje. Želim svima koji pate poručiti kako je bol tek trenutak. Svijet može biti taman i može voljeti mrziti te, ali mrakom ne možeš izbaciti mrak, to može samo svjetlost. Ne prestanite sjati!", napisala je Paige, dok priložene fotografije dovoljno govore o tome što je poručila svima koji je kritiziraju.

Realna slika zapravo je takva da nitko Paige ne može osporiti borbenost, srčanost i želju. No, njena boksačka tehnika je u oba BKFC nastupa izgledala gotovo tragično. Obrane gotovo da ni nema pa ju je Ostovich, borkinja tehnički također vrlo siromašnih boksačkih vještina, pogađala gotovo kad god je to naumila. Nije Paige pomogao niti Pedro Diaz u njenom kutu, kao niti pripreme koje je odradila s tim svjetski poznatim trenerom.

VanZant ima namjeru nastaviti s ovim što radi, no teško je zaključiti kako će popraviti svoje nedostatke. Porazi od Britain Hart i Rachael Ostovich govore ništa drugo nego da je ona ipak "low level", a svi znamo zbog čega oko sebe još uvijek ima pažnju fanova i medija.

Linker
10. svibanj 2024 22:34