UFC

Valentina Shevchenko izrazila želju za povratkom u glumačke vode: ‘Želim nastaviti ići tim putem u životu‘

Halle Berry i Valentina Shevchenko
 

 Kathy Hutchins/Shutterstock Editorial/Profimedia
Valentina je rekla kako joj je iskustvo s Halle Berry bilo nezaboravno

Iako je nedavno obranila titulu, i to na UFC 275 priredbi, Valentina Shevchenko želi ostati uposlena, ali ne nužno u kavezu. Pobjeda protiv Taile Santos bila joj je deveta nizu i sedma obrana titule u muha kategoriji.

Shevchenko je u svojoj kategoriji dominantna već par godina, ali je otvoreno izrazila kako njeni izleti u glumačke vode nisu gotovi. Valentina je rekla:

''Voljela bih. Da, bilo je jako lijepo iskustvo raditi s Halle Berry, ona je jako dobra osoba i odlična glumica. Definitivno bih voljela nastaviti ići tim putem dalje u životu.''

Dotaknula se i teškoća prilikom usklađivanja sporta i glume: ''Mislim da nije previše zahtjevno raditi kao glumica između borbi. Mislim da se može. Ako mi se to zaista radi, onda me neće ometati od mojih borbi. Naravno, znam da moram ponovno kontaktirati Halle Berry da radimo Bruised 2'', rekla je Valentina kroz smijeh.

2020. godine Shevchenko je sudjelovala u Netflixovom filmu 'Bruised' u kojem je glumila i poznata Halle Berry. Glumila je lika po imenu Lucia 'Lady Killer' Chavez s kojom se Berry borila. Cijela borilačka zajednica je dobro prihvatila film i Valentina je dobila samo pohvale za tu ulogu.

Valentina nije jedina borkinja koja je uz MMA karijeru imala izlete u glumačke vode. Imali su ih i Georges Saint-Pierre, Michael Bisping, Ronda Rousey… Iako je jedina razlika u tome što su oni glumili nakon završetka MMA karijere, dok je Valentina još uvijek na samom vrhu.

Linker
20. travanj 2024 15:31