UFC

UFC-ova borkinja nakon trećeg poraza zaredom: ‘Ako mislite da je to zbog OnlyFansa, nađite si život‘

Kay Hansen

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
22-godišnja Kay Hansen doživila je treći uzastopni poraz

Teške dane svoje rane karijere proživljava američka borkinja Kay Hansen (13-6-0, 1-3 UFC). 22-godišnjakinja debitirala je u promociji sredinom 2020. godine, a pobjedom nad Jinh Yu Frey, došla je do svoje sedme profesionalne pobjede.

Činilo se kako UFC ima novu perspektivnu borkinju, jer Hansen je debitirala prije 21. rođendana. Nažalost po nju, ali i promociju, Hansen je nakon toga upisala tri poraza. Cory McKenna, Jasmie Jaudavicius i Piera Rodriguez, jednoglasnom odlukom pobijedile su Hansen.

Posljednji poraz upisala je proteklog vikenda na UFC 273 eventu. Uz treći poraz u nizu, Hansen je pala na vaganju i otpuštanje iz najjače MMA promocije izgleda kao vrlo izgledna opcija. Kay je putem Twittera poslala poruku svojim pratiteljima.

''22-godišnjakinja sam koja se bori na pozornici o kojoj većina može samo sanjati. Očito da mi je srce slomljeno. Možda ću pasti, možda ću pokleknuti, ali budite sigurni da ću se vratiti. Imam cijeli život pred sobom i nebo je granica. Za sve oni koji su uvijek uz mene, volim vas do smrti. Cijenim vas i sve vas volim. Što se tiče onih koji pričaju sranja, meni su tek 22 godine i živim životom koji možete samo poželjeti. Naporno radim i živim discipliniranim načinom života. Ispunit ću svoj potencijal i vratit ću se. Hvala mom timu, obitelji, Micku Maynardu, Dani Whiteu i svima koji me podržavaju.'', poruka je Kay Hansen.

UFC-ova borkinja nema naročito dobre i upečatljive rezultate, ali dobar dio pažnje privukla je otvaranjem računa na OnlyFans platformi. Radi se o poznatoj usluzi preko koje skupljate pretplatnike na vaš profil, a vi im uzvraćate sadržajem koji je često eksplicitan, ali ne mora nužno biti. Hansen je pretpostavila kako će ju mnogi kritizirati zbog sudjelovanja na tom servisu te se odmah osvrnula na to.

''Za sve koji govore 'Možda da nema OnlyFans...'', nađite si život. Treniram 2-3 puta dnevno, živim disciplinirano i najveća sam radnica koju znate. Postavljanje fotografije na stranicu ima NULA utjecaja na moje borilačke nastupe. Vašu licemjernu mržnju odnesite negdje drugdje.'', poručila je Hansen putem Twittera.

Borkinja Pamela Sorenson dala je zanimljiv komentar, istaknuvši kako OnlyFans zasigurno iziskuje manje vremena nego posao na pola radnog vremena. Time Hansen zapravo ima još više vremena za treniranje, a najžalosnija je činjenica kako borci i borkinje na UFC razini moraju tražiti načine za dodatne prihode, jer su honorari nedovoljni za njihove osnovne potrebe.

Utječe li OnlyFans na nastupe Kay Hansen ili ne, to samo ona zna. Ipak, svima nam je jasno da se radi o totalno besmislenom argumentu kad su u pitanju njena izdanja unutar UFC kaveza.

Linker
18. travanj 2024 02:30