UFC

Taila Santos o meču protiv Valentine: ‘Mislila sam da će biti puno teže, jako lagano sam ju rušila i kontrolirala‘

Valentina Shevchenko vs Taila Santos 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Valentina je pobijedila podijeljenom sudačkom odlukom

Taila Santos je mislila da će borba protiv Valentine Shevchenko biti teža nego što je zaista bila. Podsjećamo, Taila je imala dosta uspjeha u hrvačkom aspektu u meču, no pobjedu je podijeljenom sudačkom odlukom odnijela Valentina.

''Zapravo, ono što me je iznenadilo je koliko je lako bilo. Očekivala sam da će u nekim područjima biti puno teže. No ja sam to htjela pokazati, da ona nije čudovište, da nije nedodirljiva. Bila sam tamo s poštovanjem, ona već dugo tamo s pojasom. Bila sam iznenađena jer sam mislila da će ju biti teže srušiti, da će biti teško nametnuti moju igru. Ona je pametna i čvrsta cura, ali na kraju, bilo je lakše nego što sam mislila'', rekla je Taila za Combate.

Iako je Santos izgubila borbu, sigurno može puno toga naučiti iz nje. Također je rekla kako vjeruje da je išla prema pobjedi sve dok se nije dogodio sudar glavama koji joj je zatvorio oko i ometao vid.

Santos je također slomila orbitalnu kost te se još uvijek oporavlja od toga, a jednom kad se vrati u Octagon, rekla je da je otvorena za revanš protiv Valentine.

''Ako budem morala odraditi još jednu borbu prije toga, hoću. Sad još bolje s ovim neprocjenjivim iskustvom koje imam, puno sam zrelija u glavi i fizički, također imam ideju kako izgleda borba na pet rundi'', zaključila je Santos.

Hoće li Taila dobiti revanš odmah ili će ipak morati ići po još jednu pobjedu prije, ostaje nam za vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 23:53