UFC

Stephen Thompson odbio Bradyja: ‘On samo ruši, ruši i ruši, takva borba nije zanimljiva fanovima‘

Brady i Thompson

 Screenshot (youtube, Ufc)
Možda je i Brady prevelik zalogaj za veterana

Bivši izazivač za titulu UFC-ove velter kategorije, Stephen Thompson, izrekao je svoje finalno mišljenje o potencijalnom meču protiv talentiranog Seana Bradyja.

Thompson je na Bradyjevoj meti još od kraja prošle godine kada je pobijedio Michaela Chiesu. Oba borca su trenutno bez protivnika, a Brady je prozvao 'Wonderboyja' i rekao da ga želi za sljedećeg protivnika.

No izgleda da Thompson nije uzbuđen oko toga, štoviše je i objasnio zašto taj meč nema smisla, a Brady ga optužuje kako ga izbjegava. Tokom zadnjeg intervjua za MMA Junkie, Thompson je rekao:

''Mislim da je tu nekoliko tipova koji se žele probiti do vrha. Samo je činjenica da UFC mora pronaći pravog, onog koji će biti moj sljedeći protivnik. Sean Brady me je prozvao, ali Sean Brady… Znam točno što bi on radio. Ne mislim da bi to bilo zanimljivo za fanove jer on samo ruši, ruši i ruši. Ali to je razumljivo u situaciji u kojoj sam ja sad, ima i drugih boraca. Vidjet ćemo.''

39-godišnji veteran je trenutno u nizu od dva poraza, i to protiv Gilberta Burnsa i Belala Muhammada. Njegova posljednja pobjeda je bila još 2020. godine, dok je Bradyja nedavno prozvao i Kevin Holland.

Iako je Bradyjeva preferencija Thompson, izgleda da 'Wonderboy' nikad neće prihvatiti tu borbu.

Linker
20. travanj 2024 06:47