UFC

Sonnen poručio Merabu da sabotira svoju karijeru: ‘Ne može ti glavni cilj biti dokazivanje lojalnosti Sterlingu‘

Aljamain Sterling i Merab Dvalishvili

 Facebook (aljamain Sterling)
Merab je govorio kako se neće boriti za pojas protiv Sterlinga koji mu je prijatelj, a sada se uopće neće boriti za pojas jer želi da Sterling opet dobije priliku osvojiti ga

Puno je onih kojima ‘‘ne sjeda‘‘ jednostrano prijateljstvo između Meraba Dvalishvilija i Aljamaina Sterlinga. Nedavno je Merab rekao kako će čekati još u godinu dana ako treba samo da Sterling dobije priliku ponovno osvojiti pojas, što je među borilačkim fanovima izazvalo veliko negodovanje.

Da to nema smisla, slaže se i Chael Sonnen. Iako Meraba smatra odličnim borcem i prijateljem, rekao je kako glavni cilj njegove karijere ne može biti dokazivanje lojalnosti Sterlingu i njegovim ambicijama:

‘‘Kada Merab kaže da će čekati i da neće raditi ništa drugo, to znači da je spreman čekati godinu dana bez da se bori. Merab je odličan, pobijedio je sve protivnike i neke bivše prvake. Pobijedio je Josea Alda, tako da ima odličan rezime. Međutim, sam rezime nije nešto što će mu donijeti ono što želi‘‘, rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu.

‘‘Ja ne vjerujem da je on više prvi izazivač. Samo sjedi i ne bori se, on je sada sve, samo ne to. Bez obzira koji je na rang ljestvici, ispast će ukoliko bude toliko čekao. Ovo je jako važan trenutak. Ukoliko ti je glavni cilj dokazivanje lojalnosti Sterlingu, onda Merabe, obećavam ti da si ga ispunio. Svi te poštuju i to je časno. Međutim, sada te više nitko ne traži da se boriš protiv Sterlinga, tako da mijenjaš inicijalni dogovor. Okrećeš karte protiv sebe‘‘, dodao je.

Što reći nego da je Sonnen ovdje u potpunosti u pravu. Merab je govorio kako se neće boriti za pojas protiv Sterlinga koji mu je prijatelj, a sada se uopće neće boriti za pojas jer želi da Sterling opet dobije priliku osvojiti ga.

Linker
17. svibanj 2024 13:37