UFC

Sonnen napao Jonesa: ‘Postoji razina idiotizma koju je teško dostići, a on je uspio u tome‘

Jon Jones

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
To što njegov bivši protivnik javno prikazuje još je jedan pogrešan korak po Sonnenovu mišljenju

Chael Sonnen vjeruje da je prvak teške kategorije Jon Jones "izdao" UFC kada je otkrio da su ga zvali da predvodi UFC 300 priredbu.

Jones (27-1, 21-1 UFC), koji se trenutno oporavlja od operacije nakon ozljede, tvrdi da je odbio nedavnu ponudu da predvodi ovu veliku priredbu. Sonnen, koji se borio protiv Jonesa na UFC-u 159 u travnju 2013. i pretrpio poraz tehničkim nokautom u prvoj rundi imao je mnogo problema s njim tijekom godina. To što njegov bivši protivnik javno prikazuje još je jedan pogrešan korak po Sonnenovu mišljenju.

"Jon Jones je izašao i rekao: ‘Upravo su mi ponudili glavnu borbu večeri UFC-a 300‘, a ja jednostavno ne bih imao pojma što tom tipu prolazi kroz glavu. Postoji razina idiotizma koju je jako teško postići, a on je uspio u tome. Imate svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji je među najboljima ikada. Ta kategorija je s**nje, pa nije kompliment reći ‘On je najbolji teškaš ikada.‘ Moraš shvatiti da ako nitko ne govori o tebi, onda nisi. Nije upitno ili možda. Ako svijet ne priča o tebi, nisi najbolji", kazao je na svom YouTube kanalu.

Linker
30. travanj 2024 09:00