UFC

Skinuo 25 kg; pogledajte osmotjednu transformaciju Paddyja Pimbletta

Paddy Pimblett

 Screenshot(Twitter, @theufcbaddy)
Prisjetio se svog velikog skidanja kilograma

Simpatični UFC-ov borac Paddy Pimblett trenutno je u fazama pripreme za nadolazeću borbu protiv Jordana Leavitta, a povodom toga se prisjetio svoje velike osmotjedne transformacije tijela kada se priprema za meč protiv Vargasa. Tada je izgubio 25 kilograma, a cijelu transformaciju je snimao te nedavno objavio video na društvenim mrežama. U osam tjedana Paddy se od punašnijeg borca transformirao u isklesanog atletu.

Paddy Pimblett je svoju borbu odradio ranije ove godine kada je prekidom u prvoj rundi pobijedio Rodriga Vargasa, a sada je već u pripremama za idućeg protivnika. Paddyju je to bila druga pobjeda pod okriljem UFC organizacije, a obje je dobio prekidom u prvoj rundi. Prežderavanje mu nikada nije bio strani pojam; dapače, jedan je od onih boraca koji vole nabiti jako puno kilograma prije početka priprema za iduću borbu. Tako je Paddy postao samoprozvani gurman nakon što je odradio turneju u posjetama fast food restorana diljem SAD-a, a često je svoje gurmanske poduhvate obilježio na društvenim mrežama u kojima je posebno isticao koliko se udebljao u licu.

Nakon svoje posljednje pobjede na presici za novinare nakon borbe pojeo je cijelu pizzu i otišao na dijetu u kojoj je u sebe unosio 11 tisuća kalorija na dnevnoj bazi. Iako je obećao da se neće previše udebljati nakon posljednje pobjede, samo dva tjedna nakon pobjede težio je gotovo 91 kilogram. Iako on na kraju uspije skinuti kilograme do potrebne kilaže, te se pritom "izreže" i dobije pločice na trbuhu, izjavio je kako bi radije bio debeo.

"Radije bih bio debeo i sretan nego "izrezan". Svi ti ljudi koji su izdefinirani cijelu godinu nisu sretni, neovisno o tome što oni govore. Taj "six-pack" izgleda super, ali ja bih radije bio debeo i sretan."

Linker
21. travanj 2024 03:38