UFC

Sean Strickland tvrdi da će Paulo Costa otkazati njihov meč: ‘Pokazuješ se kao slab muškarac‘

Sean Strickland

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Paulo Costa je otkazao čak pet svojih nastupa otkada je izgubio od Israela Adesanye

Je li sunaslovna borba UFC-a 302 u opasnosti da bude otkazana?

Samo dva tjedna prije priredbe 1. lipnja u Prudential Centru u Newarku, N.J., bivši UFC prvak srednje kategorije Sean Strickland izjavio je da je čuo da njegov protivnik Paulo Costa još nije potvrdio borbu.

U videu objavljenom u srijedu pod naslovom "Je li Costa izvan igre?", Strickland (28-6 MMA, 15-6 UFC) je rekao da je čuo da Costa (14-3 MMA, 6-3 UFC) još nije potpisao ugovor za borbu. Zatim je uputio Costi nekoliko verbalnih napada i psovki u nadi da će "Borrachinha" staviti svoje ime na crtu.

"J****e, Costa. Čuo sam da još nisi potpisao taj ugovor", rekao je Strickland. "Reći ću ti što, čovječe. Nisam vjerovao. Nisam mislio da ćeš reagirati kao kukavica. Mislio sam da ćeš odrasti, poštovati. Umjesto toga, ponašaš se kao da imaš j****e jajnike. Otišao sam na Google i primijetio sam nešto, čovječe. Nakon što si se borio s Izzyjem, krenuo si nizbrdo. Sišao si jako duboko, čovječe. Ne znam što se dogodilo u tvojem malom mozgu veličine graška.‘‘

"Trebamo li naći nekoga s kim bi razgovarao, čovječe? Trebamo li te posjesti i razgovarati o tvojim osjećajima? Reći ću ti nešto, čovječe. Pokazuješ se kao slab muškarac. Ako ne možeš odrasti, naći ćemo ti nekoga s kim bi razgovarao. Nemoj me razočarati. Nemoj razočarati navijače. Pusti me da te natjeram da prokrvariš."

Pobjednik njihove borbe 1. lipnja bi vjerojatno bio sljedeći na redu za napad na titulu srednje kategorije koju drži Dricus Du Plessis. Što je to točno Strickland čuo, ne znamo, a zasada ni Costa ni UFC nisu javno komentirali ovu situaciju.

Linker
04. lipanj 2024 00:32