UFC

Sean O‘Malley smatra da se Cormier silno nada njegovom porazu: ‘Podsjećam ga na Jona Jonesa‘

Sean O'Malley

 Screenshot (youtube, Espn)
13-rangirani UFC-ov izazivač u bantam kategoriji nikako se ne slaže s umirovljenim Cormierom

Čini se kako tenzije na relaciji Sean O'Malley - Daniel Cormier sve više rastu. UFC-ov borac bantam kategorije još u 12. mjesecu kritizirao je Cormiera nakon svog nastupa i pobjede protiv Rauliana Paive.

O'Malleyju se nije svidjelo kako je Cormier odrađivao komentatorski posao u jednom od njegovih mečeva, točnije u onom protiv Krisa Moutinha.

''Sugar'' je brutalno prebio Moutinha u sedmom mjesecu protekle godine, a do finiša je došao 27 sekundi prije kraja borbe. Cormier je komentirajući meč nekoliko puta kritizirao Seana jer je gledao u sat, odnosno u ''timer'' koji odbrojava vrijeme do kraja runde. O'Malley je objasnio zašto to čini.

''Želim si čestitati na gledanju u sat i gledanju koliko je vremena ostalo. Neki ljudi poput Cormiera, u mom meču protiv Moutinha govorili su nešto tipa: 'Oh moj Bože, on gleda u sat!'. O čemu ti čovječe pričaŠ? Naravno da gledam u sat, jer inače ne bih znao koliko mi je vremena preostalo. Ako uzdrmam protivnika, moram znati trebam li krenuti punom snagom i isprazniti se do kraja ili se trebam tempirati s obzirom na preostalo vrijeme. To me donekle zasmetalo. Tip (Cormier) je bio prvakom dvaju kategorija, ali koliki je njegov borilački IQ? Mislite li da LeBron James vodi loptu po terenu i ne gleda koliko je vremena preostalo do kraja napada?'', objasnio je tada Sean O'Malley.

Seana početkom sljedećeg mjeseca, točnije 2. srpnja (sedmi mjesec) čeka meč protiv Pedra Munhoza. Bit će to velik test za talentiranog Seana koji bi se pobjedom mogao dodatno približiti vrhu kategorije. Munhoz je trenutno deseti izazivač bantam kategorije, a O'Malley okupira 13. poziciju.

Ususret svom sljedećem nastupu, Sean se osvrnuo na Daniela Cormier. O'Malley je u svom podcastu istaknuo kako vjeruje da ga Cormier ne voli jer su on (Sean) i Jon Jones slične konstitucije. O'Malley vjeruje da se Cormier silno nada njegovom porazu.

''Mislim da bismo se DC i ja inače slagali, ali što je, tu je. Vjerujem da on uistinu želim da ja izgubim. To je vjerojatno tako jer ga svojom visinom podsjećam na Jona Jonesa. DC želi da izgubim. To je okej, nisam ljut. Razumijem ga, i ja bih volio vidjeti sebe kako gubim na njegovom mjestu, razumijete?'', rekao je O'Malley u provokaciji koja nema naročitog smisla, ali očito je da Cormier i O'Malley ne simpatiziraju jedan drugoga.

Nedavno je Sean krizitirao Cormiera i Joe Rogana za nestručno i neobjektivno komentiranje mečeva. Radi se o pomalo iznenađujućim kritikama jer O'Malley je nekoć isticao kako je veliki fan Joe Rogana.

Linker
19. travanj 2024 21:28